Matterhorn Ekologinen untuvatakki MH-939

Tuotekoodi MH-939

109,00  (alv 0%) kpl / 25 kpl brodeerattuna 5000 tikkiä

Matterhorn Ekologinen untuvatakki MH-939 omalla logolla
Matterhorn Ekologinen untuvatakki MH-939

Päällinen 100 % kierrätettyä nylonia, vuori 100 % kierrätettyä nylonia, täyte 120gr 90/10 untuvaa, 700 cuin. Bionic ECO.Öko-Tex.

Värit musta, navy ja oliivi.
Unisex: XXS-3XL

Pyydä tarjous haluamallesi logolle . Teemme vedoksen veloituksetta. Toimitusaika n.2 viikkoa.

Matterhorn Ekologinen untuvatakki on valmistettu huippuluokan ekologisista materiaaleista, jotka takaavat sen korkean laadun ja kestävyyden. Käyttämällä takkia yrityksen edustajat, työntekijät ja asiakkaat voivat olla ylpeitä siitä, että heidän vaatteensa ovat vastuullisesti valmistettuja ja tukevat kestävää kehitystä.

Lisäksi, jokainen takki on varustettu laadukkaalla untuvatäytteellä, joka pitää käyttäjänsä lämpimänä ja mukavana kaikissa sääolosuhteissa. Matterhorn-takin tekniset ominaisuudet tekevät siitä ihanteellisen valinnan yrityksesi ulkoilmatapahtumiin, työmatkoille tai vain päivittäiseen käyttöön. Sen moderni ja tyylikäs muotoilu tekee siitä myös loistavan lisän yrityksen työvaatevalikoimaan.

Mikä parasta, Matterhorn Ekologinen untuvatakki voidaan personoida yrityksesi logolla, viestillä tai nimellä. Brändäämällä takin yrityksesi nimi saa näkyvyyttä ja huomion niin työntekijöiden kuin asiakkaiden keskuudessa. Tämä on loistava tilaisuus vahvistaa yrityskuvaasi ja erottua kilpailijoista positiivisella tavalla.

Anna yrityksesi tarinalle merkitys ja tee vaikutus valitsemalla Matterhorn Ekologinen untuvatakki painatuksella. Anna lahjaksi yhteistyökumppaneille, henkilökunnalle tai asiakkaille arvostettu ja huolella valittu tuote, joka heijastaa yrityksesi arvoja ja huolenpitoa ympäristöstä.

Pyydä tarjous!

    Lisätietoja

    Väri

    vapaasti valittavissa