Matterhorn kevyttoppatakki MH-450

Tuotekoodi MH-450

75,00  (alv 0%) kpl / 25 kpl brodeerattuna 5000 tikkiä

Matterhorn kevyttoppatakki MH-450 omalla logolla
Matterhorn kevyttoppatakki MH-450

Tuulta ja vettä hylkivä polyester pintamateriaali. Vanu 90gr,100 % polyester.

Miesten ja naisten mallit.
Värit musta ja navy.
Miehet: XS-3XL | Naiset: 34-44
 

Pyydä tarjous haluamallesi logolle . Teemme vedoksen veloituksetta. Toimitusaika n.2 viikkoa.

Yrityksesi imago on tärkeä osa menestystäsi, ja oikeanlaiset yritysvaatteet voivat tehdä merkittävän vaikutuksen asiakkaisiin, yhteistyökumppaneihin ja työntekijöihin. Matterhornin kevyttoppatakit ovat suunniteltu yhdistämään tyylikkyys, mukavuus ja toiminnallisuus, mikä tekee niistä täydellisen valinnan yrityksen käyttöön.

Matterhornin kevyttoppatakit ovat taidokkaasti suunniteltuja ja valmistettuja, joten voit olla varma niiden laadusta ja kestävyydestä. Takit on valmistettu huippuluokan materiaaleista, jotka takaavat optimaalisen lämmöneristyksen kylmissä olosuhteissa. Näin työntekijäsi voivat keskittyä työhön, tietäen että he ovat tyylikkäästi ja mukavasti pukeutuneita.

Takit voidaan räätälöidä yrityksesi brändin mukaisesti. Voimme painattaa takkeihin yrityksesi logon, nimen tai sloganin ammattimaisella painatuksella. Näin yrityksesi näkyy selkeästi ja yhtenäisesti työntekijöiden pukeutumisessa, mikä vahvistaa yritysimagoa ja luo ammattimaisen vaikutelman asiakkaille ja yhteistyökumppaneille.

Tarjoamme laajan valikoiman eri  kokoja, jotta jokainen työntekijä voi löytää itselleen sopivan takin. Olipa kyseessä sitten ulkoilmaan suunnattu asiakastapaaminen, työmatka tai työpaikan sisätilat, Matterhornin kevyttoppatakki soveltuu monenlaisiin tilanteisiin ja työtehtäviin.

Pyydä tarjous!

    Lisätietoja

    Väri

    vapaasti valittavissa