Matterhorn Kuoritakki MH-931

Tuotekoodi MH-931

129,00  (alv 0%) kpl / 25 kpl brodeerattuna 5000 tikkiä

Matterhorn Kuoritakki MH-931 omalla logolla
Matterhorn Kuoritakki MH-931

Tyylikäs pitkä veden ja tuulen pitävä hengittävä takki teipatuilla saumoilla. Materiaali Matterhornin oma A.B.T. 3-kerroksinen polyester-materiaali.

Vedenpitävyys 12 000 mm, hengittävyys 8000g/m2/24h.

Värit musta

Koot:
Unisex XS-3XL

Pyydä tarjous haluamallesi logolle . Teemme vedoksen veloituksetta. Toimitusaika n.2 viikkoa.

 

Matterhorn Kuoritakki on ihanteellinen valinta yrityksenne käyttöön tarjoten yksilöllisen, laadukkaan ja kestävän vaihtoehdon. Suunniteltu huippuluokan kuorimateriaalista, se suojaa tehokkaasti sateelta, tuulelta ja kylmyydeltä, antaen työntekijöille tarvitsemaansa mukavuutta ja suojaa. Takin moderni ja tyylikäs muotoilu viestii ammattimaisuutta, joka sopii täydellisesti niin työpaikalle kuin asiakastapaamisiin.

Yritysbrändinne voimaannuttava läsnäolo näkyy Matterhorn Kuoritakin painatuksessa. Räätälöimme takin yrityksenne logolla tai viestillä, jotta brändinne näkyy vahvasti ja yhdenmukaisesti. Työntekijät ovat yrityksenne kasvot, ja Matterhorn Kuoritakki auttaa heitä edustamaan brändiänne ammattimaisesti ja yhtenäisesti, missä tahansa he liikkuvatkin.

Matterhorn Kuoritakki tekee vaikutuksen asiakkaisiin ja yhteistyökumppaneihin, luoden positiivista mielikuvaa yrityksestänne. Tyytyväiset ja tyylikkäästi pukeutuneet työntekijät ovat vahva viesti yrityksenne arvoista ja sitoutumisesta laatuun.

Pyydä tarjous!

    Lisätietoja

    Väri

    vapaasti valittavissa