Matterhorn Messner Parka takki

Tuotekoodi MH-136

129,00  (alv 0%) kpl / 10 kpl

Messner Parka takki

Tuulen ja vedenpitävä sekä hengittävä. Vedenpitävyys 10000 mm/hengittävyys 6000g/m2/24

Talviparka todella kylmiin talvisäihin. Tuulenpitävä ja vettähylkivä, PFC-vapaa Bionic Eco -kyllästys. Takissa on runsaasti taskuja ja muita yksityiskohtia. Säädettävä kiristysnyöri vyötäröllä ja irrotettava huppu.
Ominaisuudet Tuulen ja vedenpitävä sekä hengittävä. Vedenpitävyys 10000 mm/hengittävyys 6000g/m2/24
Materiaali 100% kierrätys polyesteri
Koot Unisex XS – 3XL
Värit Musta,Navy ja Punainen

Pyydä tarjous haluamallesi logolle . Teemme vedoksen veloituksetta. Toimitusaika n.2 viikkoa.

Matterhorn Messner Parka on suunniteltu erityisesti haastaviin olosuhteisiin, joten se on täydellinen valinta yrityksille, joiden työntekijät joutuvat tekemisiin vaihtelevien sääolosuhteiden kanssa. Olipa kyse sateesta, lumesta tai tuulesta, tämä parka pitää käyttäjänsä kuivana ja lämpimänä. Sen veden- ja tuulenpitävät materiaalit sekä eristävä vuori takaavat optimaalisen suojan, joten työntekijät voivat keskittyä työtehtäviinsä ilman huolta sääolosuhteista.

Lisäksi Matterhorn Messner Parka tarjoaa erinomaisen liikkumavapauden, mikä on erityisen tärkeää työssä, jossa tarvitaan aktiivista liikkumista tai ulkotöitä. Sen käyttömukavuus ja istuvuus ovat huippuluokkaa, joten takki sopii päälle niin kerrospukeutumisen kanssa kuin ilman sitäkin.

Takin tyylikäs muotoilu tekee siitä sopivan niin miehille kuin naisillekin. Sen klassinen ja ajaton ulkonäkö tarkoittaa, että se sopii moniin eri tilanteisiin, oli kyseessä sitten asiakastapaaminen, yritystapahtuma tai vaikkapa työntekijöiden arkipukeutuminen. Lisäksi takki on saatavana eri väreissä, joten voitte valita yrityksenne brändiä tai ilmettä tukevan vaihtoehdon.

Yrityksenne logo tai painatus voidaan lisätä takin etu- tai takaosaan, mikä antaa mahdollisuuden luoda yhtenäinen yritysilme ja vahvistaa brändinne näkyvyyttä. Työntekijät voivat ylpeinä edustaa yritystänne, kun he kantavat tätä tyylikästä ja laadukasta takkia.

Matterhorn Messner Parka takki painatuksella ei ole vain käytännöllinen ja tyylikäs vaatekappale, vaan se voi myös toimia mainiona yrityslahjana asiakkaille tai yhteistyökumppaneille. Laadukas takki on arvostettu ja hyödyllinen lahja, joka voi vahvistaa asiakassuhteita ja kiinnittää huomiota yrityksenne huomaavaisuuteen.

Pyydä tarjous!

    Lisätietoja

    Väri

    vapaasti valittavissa