Matterhorn Untuvatakki MH-923

Tuotekoodi MH-923

129,00  (alv 0%) kpl / 25 kpl brodeerattuna 5000 tikkiä

Matterhorn Untuvatakki MH-923 omalla logolla
Matterhorn Untuvatakki MH-923

Saumaton veden- ja tuulenpitävä hupullinen untuvatakki.Päällinen 10% nylon, vuori 100 % nylon. Täyte 80 % untuvaa, 20% höyhen. Vedenpitävä 12 000 mm.

Värit musta, navy, vihreä.
Unisex: XS-4XL

Pyydä tarjous haluamallesi logolle . Teemme vedoksen veloituksetta. Toimitusaika n.2 viikkoa.

 

Matterhorn Untuvatakki on suunniteltu tarjoamaan tehokkuutta ja mukavuutta kaikissa tilanteissa. Olipa kyseessä työmatka, tiimipäivä ulkona tai asiakastapaaminen, tämä takki tarjoaa parasta mahdollista suorituskykyä ja tyylikästä ulkonäköä. Matterhorn Untuvatakkiin on valittu kestävät ja kevyet materiaalit, jotka mahdollistavat vapaan liikkuvuuden ja joustavuuden.

Untuvatäytteensä ansiosta takki tarjoaa ylivertaista lämmöneristystä kaikissa olosuhteissa. Kylmä talvipäivä tai tuulinen syyssää eivät ole ongelma, sillä Matterhorn pitää käyttäjänsä lämpimänä ja tyytyväisenä.

Muotoilultaan moderni ja tyylikäs Matterhorn Untuvatakki sopii niin työasioihin kuin vapaa-aikaankin. Siinä yhdistyvät käytännöllisyys ja eleganssi, joten se ei jää huomaamatta missään tilanteessa.

Haluamme auttaa sinua viemään yrityksesi brändin uudelle tasolle. Siksi tarjoamme mahdollisuuden lisätä takkiin painatuksen yrityksesi logolla tai nimellä. Tämä ei ainoastaan luo yhteenkuuluvuutta tiimin kesken, vaan toimii myös kätevänä mainoksena, kun tiimisi tai asiakkaasi kantavat ylpeänä yrityksesi tunnusta.

Matterhorn Untuvatakki on myös säänkestävä, joten voit luottaa siihen kaikenlaisissa sääolosuhteissa. Pidä tiimisi kuivana ja lämpimänä sateessa tai tuulessa – Matterhorn on aina valmiina suoriutumaan.

Anna yrityksesi näkyvyydelle uusi ulottuvuus ja työntekijöillesi unohtumaton vaatetuksen kokemus Matterhorn Untuvatakin avulla. Tarjoamme sinulle takin, joka yhdistää toimivuuden ja tyylikkyyden sekä tekee vaikutuksen niin tiimikavereihin kuin asiakkaisiinkin.

Pyydä tarjous!

    Lisätietoja

    Väri

    vapaasti valittavissa