Matterhorn Urban fleecetakki MH-708

Tuotekoodi MH-708

49,00  (alv 0%) kpl / 25 kpl brodeerattuna 5000 tikkiä

Matterhorn Urban fleecetakki MH-708 omalla logolla
Matterhorn Urban fleecetakki MH-708

Muodikas ja laadukas nykyaikainen kudottu fleecetakki. Materiaali 100 % OEKO-TEK polyester.

Värit vaaleanharmaa ja tummanharmaa.
Unisex: XXS-3XL

Pyydä tarjous haluamallesi logolle . Teemme vedoksen veloituksetta. Toimitusaika n.2 viikkoa.

Anna yrityksesi brändin loistaa kaupunkiympäristössä Matterhorn Urban fleecetakin avulla! Tämä huippuluokan takki yhdistää tyylikkään ulkonäön ja tekniset ominaisuudet, jotka sopivat täydellisesti niin arkeen kuin työpäiviin. Suunniteltu tarjoamaan erinomaista mukavuutta ja liikkuvuutta, Matterhorn Urban fleecetakki pitää työntekijäsi lämpimänä kylminä päivinä ja viileämmilläkin ilmoilla. Lisäksi sen käytännölliset taskut takaavat tarvittavan tilan tärkeille tavaroille.

Tämä fleecetakki on myös loistava mahdollisuus vahvistaa yrityksesi tunnistettavuutta ja näkyvyyttä. Matterhorn Urban fleecetakkiin on helppo lisätä yrityksesi logo, slogan tai muu viesti painatuksena. Näin teet takista ainutlaatuisen ja luot vahvan yhtenäisen ilmeen, joka erottaa yrityksesi kilpailijoista.

Matterhorn on tunnettu laadustaan ja kestävyydestään. Fleecetakki on pitkäikäinen ja kestävä kumppani, joka tuo yrityksellesi positiivista huomiota pitkään eteenpäin.

Kun valitset Matterhorn Urban fleecetakin yrityksesi käyttöön, teet valinnan, joka yhdistää tyylikkyyden, toiminnallisuuden ja brändimainonnan. Ota askel kohti parempaa yritysilmettä ja anna työntekijöillesi sekä yhteistyökumppaneillesi vaatteet, joissa he tuntevat olonsa mukavaksi ja ylpeäksi edustaessaan yritystänne. Matterhorn Urban fleecetakkisi on muodikas, ammattimainen ja käytännöllinen – täydellinen valinta kaupunkiseikkailuihin ja liiketoiminnan maailmaan

Pyydä tarjous!

    Lisätietoja

    Väri

    vapaasti valittavissa