Matterhorn Whymper Parka takki

Tuotekoodi MH-332

154,90  (alv 0%) kpl / 10 kpl

Matterhorn Whymper Parka takki

Tuulen ja vedenpitävä sekä hengittävä. Vedenpitävyys 10000 mm/hengittävyys 6000g/m2/24

Matterhorn Whymper Parka takki on tyylikäs talviparka kierrätettyä polyesteriä. Tuulen- ja vedenpitävä, teipatut saumat. Useita taskuja, säädettävät hihansuut joustavilla sisäresoreilla. Magneettinen tuulilukko, etutaskut ja irrotettava, säädettävä huppu.
Ominaisuudet Tuulen ja vedenpitävä sekä hengittävä. Vedenpitävyys 10000 mm/hengittävyys 6000g/m2/24
Materiaali 100% kierrätys polyesteri
Koot Unisex XXS – 4XL
Värit Musta,Navy

Pyydä tarjous haluamallesi logolle . Teemme vedoksen veloituksetta. Toimitusaika n.2 viikkoa.

Matterhorn Whymper Parka on luotettava ja kestävä takki, suunniteltu erityisesti vaativiin olosuhteisiin. Sen ainutlaatuiset ominaisuudet tarjoavat työntekijöillesi tai asiakkaillesi vertaansa vailla olevaa mukavuutta ja suojaavat heitä kaikenlaisilta sääolosuhteilta.

Miksi valita Matterhorn Whymper Parka yrityksesi käyttöön?

Ensinnäkin, laatu on meille ensisijaista. Matterhorn Whymper Parka valmistetaan vain korkealaatuisista materiaaleista, joten voit luottaa siihen kestävyyden ja pitkäikäisyyden suhteen.

Toiseksi, haluamme auttaa yritystäsi vahvistamaan brändi-identiteettiään. Matterhorn Whymper Parkan suunnittelussa voimme sisällyttää yrityksesi logon tai käyttää sen brändivärejä, jolloin takista tulee elegantti osa yritysilmettänne.

Kolmanneksi, haluamme tarjota sinulle räätälöidyn ratkaisun. Matterhorn Whymper Parka on monipuolinen takki, jonka ominaisuuksia ja yksityiskohtia voidaan mukauttaa vastaamaan täysin yrityksesi tarpeita ja toiveita.

Lopuksi, Matterhorn Whymper Parka on loistava valinta arvostetuksi lahjaksi asiakkaillesi. Tämä takki heijastaa huomaavaisuutta ja arvostusta asiakkaitanne kohtaan samalla tarjoten heille käytännöllisen ja tyylikkään tuotteen.

Pyydä tarjous!

    Lisätietoja

    Väri

    vapaasti valittavissa