Merinovillahousut Balmat

Tuotekoodi MH-385

45,00  (alv 0%) kpl / 10 kpl

Merinovillahousut Balmat

Merinovillahousut Balmat, joka on valmistettu merinovillan ja kierrätetyn polyesterin sekoituksesta tarjotakseen erinomaisen kosteudensiirron ja nopean kuivumisen suorituskyvyn.

materiaali:70% Merinovillaa, 30% Kierrätettyä polyesteriä

Koot XS – 4XL

Pyydä tarjous haluamallesi logolle . Teemme vedoksen veloituksetta. Toimitusaika n.2 viikkoa.

Tarjoamme huippulaadukkaita ja lämpimiä merinovillahousuja, jotka pitävät sinut lämpimänä ja mukavana kaikissa sääolosuhteissa. Merinovilla hengittää ja säättelee lämpötilaa tehokkaasti, joten voit nauttia mukavasta ja raikkaasta tunteesta vuoden ympäri. Valitse laajasta valikoimastamme suosikkisi ja koe merinovillan ylivertainen mukavuus. Tilaa omat Merinovillahoususi nyt ja varmista, että pysyt lämpimänä ja tyylikkäänä kaikkina vuodenaikoina!”

Yhdistä Merinovillahousut täydellisesti Merinovillapaita Haley -mallistostamme! Nämä kaksi tyylikästä merinovillatuotetta täydentävät toisiaan täydellisesti tarjoten sinulle huippulaatua ja yhteen sopivuutta. Merinovillapaita Haley tarjoaa samanlaista lämpöä, hengittävyyttä ja mukavuutta kuin Merinovillahousumme. Ne ovat täydellinen valinta niin ulkoiluun kuin rentoihin hetkiin kotona.

Tutustu Merinovillapaita Haley -mallistoon osoitteessa.https://giveaway.fi/tuotteet/merinovillapaita-haley/ja valitse suosikkisi. Yhdistämällä nämä kaksi tuotetta voit luoda täydellisen asun, joka pitää sinut lämpimänä ja tyylikkäänä vuoden jokaisena päivänä. Älä jää paitsi tästä upeasta mahdollisuudesta nauttia merinovillan ylivertaisesta mukavuudesta. Tilaa nyt ja tyyliäsi samalla kuin varmistat mukavuutesi!

Pyydä tarjous!

    Lisätietoja

    Väri

    vapaasti valittavissa

    Otsikko

    Go to Top