Norway miesten lämpöeristetty takki

Tuotekoodi R50903J1

49,00  (alv 0%) kpl /25 kpl brodeerauksella

Norway miesten lämpöeristetty takki. Kevyt toppatakki logo  brodeerauksella. Pyydä tarjous haluamalasi merkkauksella ja määrällä.
Norway miesten lämpöeristetty takki. Miesten toppatakki untuvan tuntuisella täytteellä ja kiinteällä istuvalla hupulla. saman sävyiset piilovetoketjut, joiden mukana leukaa suojaava osa. Kaksi etutaskua vetoketjuilla. Hihansuissa, helmassa ja hupun reunassa joustava, saman sävyinen reunus. Kontrastivärinen vuori. Sisältää kuljetuspussin. Kevyt ja viikattava vaate. Vedenpitävä. Tuulenpitävä malli.
Materiaali:100%  polyesteri
Paino:290 g/m2

Koot: S-3XL 

Pyydä tarjous haluamallesi logolle . Teemme vedoksen veloituksetta. Toimitusaika n.2 viikkoa.

Tutustu muihin takkeihin

Espanjalainen tekstiilialan yritys Gorfactory perusti Roly-merkin vuonna 1997. Roly on erikoistunut vaatteisiin ja vapaa-ajan tekstiileihin, kuten takkeihin, t-paitoihin ja muihin vaatteisiin ja sen mallistot vaihtelevat rennoista kesä-/talvivaatteista, asusteista työvaatteisiin, koulu- ja urheiluvaatteisiin. Joka vuosi lanseerataan uusia mallistoja. Rolyllä on yli 25 vuoden kokemus tekstiilien valmistuksesta, ja parhaat kankaat ja raaka-aineet valitaan huolellisesti ja samalla tehdään laadunvalvontaa tuotannon aikana. Merkki on yksi Euroopan markkinoiden arvostetuimmista nimistä mainostekstiilien alalla.

SITOUTUMINEN YMPÄRISTÖÖN
Sitoutuminen ympäristövastuullisuuteen on horjumatonta. Kaikki toiminnot suoritetaan ympäristöä ja ihmisoikeuksia kunnioittaen. Tätä varten on otettu käyttöön kattava maailmanlaajuinen sosiaali- ja ympäristöasioiden hallintajärjestelmä, jolla varmistetaan kestävät käytännöt ja mahdollistetaan yksinomaan vastuullisempien tuotteiden tarjoaminen. Yritys osallistui myös yli 60 000 puun istuttamiseen neljän viime vuoden aikana, mikä vähensi 10 500 tonnia hiilidioksidipäästöjä.

Pyydä tarjous!

    Lisätietoja

    Väri

    vapaasti valittavissa