Ostoskassi omalla kuosilla ja pohjalla pystymalli 40x45x17 cm

Tuotekoodi MO4060

1,19  (alv 0%) kpl / 5000kpl erä (pp 140g laminoitu)

Ostoskassi omalla kuosilla ja pohjalla pystymalli. Ostoskassi omalla kuosilla ja pohjalla pystymalli

Ostoskassi omalla kuosilla ja pohjalla pystymalli 40x45x17 cm. Pystysuora ostoskassi, jossa on lyhyet nauhakahvat (pituus: 36cm, leveys: 2,5cm). Kassin mitat: 40x45x17 cm. Kaikki pinnat painettavissa laidasta laitaan. Saatavilla myös omilla mitoilla.

Materiaaleina valittavissa : 80g non-woven, 120g laminoitu non-woven, RPET 140g laminoituna tai PP-woven laminoituna.

Pyydä tarjous haluamallesi logolle, teemme vedoksen veloituksetta. Minimi 1000 kpl. Toimitusaika n. 10 viikkoa.

Etsitkö tehokasta tapaa edistää yritystäsi tai brändiäsi? Tarjoamme sinulle täydellisen mainoslahjan ratkaisun: laminoitu ostoskassia omalla logollasi! Tämä käytännöllinen ja tyylikäs kassi toimii liikkuvana mainospintana, joka saa yrityksesi erottumaan joukosta.

Valmistamme laminoitua ostoskassia vain parhaista materiaaleista, joten voit luottaa niiden kestävyyteen ja laatuun. Painamme kassit huolellisesti ja tarkasti logollasi tai haluamallasi viestillä, jotta lopputulos on juuri sellainen kuin haluat.

Tehdastoimituksemme varmistaa, että saat kassit nopeasti ja vaivattomasti täysi räätälöitynä. Voimme painaa kassin kaikki pinnat. Voit luottaa meidän ammattitaitoomme ja sitoutumiseemme toimitusajankohtien suhteen.

Tee vaikutus asiakkaisiisi ja kumppaneihisi antamalla heille käytännöllinen ja tyylikäs laminoitu ostoskassi. Ota yhteyttä meihin ja kerro toiveesi – autamme mielellämme luomaan sinulle täydellisen mainoslahjan, joka jää mieleen pitkäksi aikaa.

Ostoskassi omalla kuosilla on erinomainen valinta mainoslahjaksi, ja sillä on useita hyötyjä, jotka tekevät siitä tehokkaan markkinointivälineen:

 1. Käytännöllisyys: Ostoskassi on erittäin käytännöllinen lahja, jota asiakkaat ja kumppanit arvostavat. Se auttaa heitä kuljettamaan ostoksensa mukavasti ja vähentää muovipussien käyttöä, edistäen samalla ympäristöystävällisyyttä.
 2. Näkyvyys: Laminoitu ostoskassi, jossa on yrityksesi tai brändisi logo, toimii liikkuvana mainospintana. Asiakkaat kantavat sitä mukanaan ostoksillaan ja muissa tilanteissa, jolloin brändisi näkyy laajalle yleisölle.
 3. Brändin tunnistettavuus: Ostoskassi, jossa on selkeästi esillä yrityksesi logo, auttaa lisäämään brändisi tunnistettavuutta. Kun asiakkaat näkevät logosi toistuvasti, se auttaa rakentamaan brändimielikuvaa ja herättämään luottamusta.
 4. Pitkäikäisyys: Laminoitujen ostoskassien valmistuksessa käytetään laadukkaita materiaaleja, jotka tekevät niistä kestäviä ja pitkäikäisiä. Tämä tarkoittaa, että brändisi logo pysyy näkyvillä ja mainospinta toimii pitkään.
 5. Positiivinen mielikuva: Kun tarjoat asiakkaillesi ja kumppaneillesi laadukkaan ostoskassin, he saavat positiivisen mielikuvan yrityksestäsi. Positiivinen kokemus mainoslahjasta heijastuu myös heidän suhtautumiseensa yritystäsi kohtaan.
 6. Uudelleenkäytettävyys: Laminoitu ostoskassi on uudelleenkäytettävä, mikä tarkoittaa, että brändisi logo näkyy yhä uudelleen ja uudelleen asiakkaiden ja muiden ihmisten nähtävillä.
 7. Asiakasuskollisuus: Huolellisesti valittu ja laadukas mainoslahja, kuten ostoskassi, voi auttaa lisäämään asiakasuskollisuutta. Tyytyväiset asiakkaat ovat taipuvaisempia palaamaan takaisin yrityksesi asiakkaiksi ja suosittelemaan sitä myös muille.

Yhteenvetona voidaan todeta, että ostoskassi mainoslahjana tarjoaa monia etuja, kuten käytännöllisyyttä, näkyvyyttä, brändin tunnistettavuutta, pitkäikäisyyttä ja positiivista mielikuvaa. Se on mainio tapa edistää yritystäsi tai brändiäsi tehokkaasti ja samalla tukea ympäristöystävällisiä arvoja.

Pyydä tarjous!

  Lisätietoja

  Väri

  vapaasti valittavissa