Outdoor MealKit Light my fire

Tuotekoodi 2418410610

31,50  (alv 0%) kpl / 50 kpl 1-väripainatus

Outdoor MealKit Light my fire. Outdoor MealKit on astiasarja 8-osaa, omalla logolla

Outdoor MealKit Light my fire. Outdoor MealKit on astiasarja, joka tekee ruokailusta helppoa niin työpaikalla, luonnossa, veneessä, pyöräretkellä kuin kaupungillakin. Sarjassa on kaikki, mitä tarvitaan aterian kuljettamiseen, valmisteluun ja ruokailuun. Kaikki osat pakkautuvat käytännöllisesti sisäkkäin. Myös syvät lautaset ovat pinottavia tilan säästämiseksi.

Osat:
Pohjan syvä lautanen ja kannen matala lautanen muodostavat yhdessä kuljetusrasian. Erillään ne toimivat ruokailulautasina. Syvässä lautasessa pidike Spork BIO:lle.
Kuksa sormikololla.
Leikkuulauta siivilällä.
Spork Original -aterin
Spork Little -aterin
Kolmionmallinen tiivis SnapBox Original -rasia, joka toimii tarvittaessa myös säilytyskotelona pitäen tavarat kuivina.
Mukana valjas, jolla kokonaisuus pysyy käytännöllisenä pakkauksena.

Ominaisuudet:
Pinottava. Konepesun ja mikron kestävä. Helppo puhdistaa. Kelluu.
Lautasen, kannen, SnapBox Original-rasian, kuksan ja leikkuulaudan materiaalista 96 prosenttia on sokeriruo’osta ja puukuidusta valmistettua biopohjaista muovia, joka on Bonsucro, ISCC ja PEFC -sertifioitu.

Spork Original ja Spork Littlen materiaalista 15 prosenttia on maissista valmistettua, GMO-vapaata, biopohjaista muovia.

Mitat: 195x 185 mm , korkeus 60 mm. Kokonaisuuden paino 375 g.
Tilavuudet: syvä lautanen 900 ml, matala lautanen 500 ml, Kuksa 300ml, SnapBox Original 170ml

Valmistusmaa Ruotsi. Materiaali- ja valmistusvirhetakuu 2 vuotta.  a.

Pyydä tarjous haluamallesi logolle . Teemme vedoksen veloituksetta. Toimitusaika n.2 viikkoa.

Etsitkö täydellistä ratkaisua ulkoilma-ateriointiin? Tutustu ”Light My Fire” -brändin outdoor meal kit astiasarjaan! Tämä huippuluokan astiasarja on suunniteltu helpottamaan retkieväiden valmistamista ja nauttimista luonnossa.

Outdoor meal kit -astiasarja sisältää kaiken tarvittavan. Ne on valmistettu kestävästä ja kevyestä materiaalista, joka sopii täydellisesti retkeilyyn ja seikkailuihin. Astiat ovat helppo puhdistaa, ja ne kestävät kovaa käyttöä.

Tämä astiasarja on suunniteltu erityisesti ulkona syömiseen, ja se on täydellinen kumppani seikkailuihin metsissä, tunturissa ja retkillä. ”Light My Fire” -brändin outdoor meal kit astiasarja tarjoaa mukavuutta ja käytännöllisyyttä, jotka tekevät ulkoilma-aterioinnista nautinnollista.

Hanki  outdoor meal kit astiasarjasi  omalla logollasi jo tänään ja valmistaudu unohtumattomiin retkeilyhetkiin luonnossa henkilökuntasi tai asiakkaiden kanssa.

Pyydä tarjous!

    Lisätietoja

    Väri

    vapaasti valittavissa