Parker Jotter-kuulakärkikynä

Tuotekoodi 10647702

9,80  (alv 0%) kpl / 50 kpl erä 1-väri painatuksella

Parker Jotter-kuulakärkikynä. Edullinen Parker allekirjoituskynä

Parker Jotter-kuulakärkikynä. Parkerin ikoni, Jotter on haluttu tuote ahkerille kirjoittajille, jotka tarvitsevat kynää kaikkialla. Mukana Parker-lahjakotelo sekä patentoitu QuinkFlow-mustesäiliö. Eksklusiivinen muotoilu. Muovi, Ruostumaton Teräs. Painatus voidaan toteuttaa laserkaiverrusella, tampo-, silkki- tai digipainatuksena.

Pyydä tarjous haluamallesi logolle . Teemme vedoksen veloituksetta. Toimitusaika n.2 viikkoa.

Jo 135 vuoden ajan Parker on vaalinut käsityötaidon ja laadun perintöä, mikä on tehnyt Parker-nimestä synonyymin laadukkaan kirjoittamisen huippuosaamiselle.

Parker on aina uskonut, että kaikki suuret asiat vievät aikaa. Tämä ajatus sai alkunsa vuonna 1888 25-vuotiaan yrittäjän, tuotemerkin perustajan George Safford Parkerin unelmasta, joka totesi: ”Paremman kynän tekeminen on aina mahdollista”. Tämä filosofia toteutuu hyvin Parker Jotter -kynässä. Yhdeksän vuotta kestäneen tutkimuksen ja teknologian hiomisen jälkeen ikoninen Jotter lanseerattiin tammikuussa 1954. Parker Jotterista on tullut yksi maailman ikonisimmista kynistä. Se on edelleen tunnettu tyylistään, luotettavuudestaan ja toiminnallisuudestaan, aina sen tunnusomaiseen naksahdukseen asti. Se on ollut sukupolvien ajan jokapäiväinen kirjoitusväline, ja se on edelleen ajankohtainen nykyajan kuluttajille 65 vuotta myöhemmin.

Kaikki Parker-kynät on valmistettu kestävyyttä silmällä pitäen. Kun muste loppuu, ne voidaan helposti täyttää uudelleen, jolloin kynät kestävät ikuisesti.

Pyydä tarjous!

    Lisätietoja

    Väri

    Keltainen, Sininen, Vihreä