Pilot-aurinkolasit omalla logolla

Tuotekoodi MO6450

6,60  (alv 0%) kpl / 250 kpl 1-väri painettuna yhteensankaan

Pilot-aurinkolasit, joissa bambuvarret ja värilliset peililinssit. Mahdollisuus kustomointiin omalla logolla tai brändin ilmeellä.

Pilot-aurinkolasit, joissa bambuvarret ja värilliset peililinssit. Näissä klassisissa aurinkolaseissa on retromuoto yhdistettynä luonnolliseen tuotteeseen upean kesätuotteen luomiseksi. Lasit toimitetaan mikrokuitupussissa. Niissä on UV400-suoja, joten niitä voidaan käyttää päivittäisessä toiminnassa auringon paistaessa.

Pilot-aurinkolasit omalla logolla ovat erinomainen valinta yrityslahjaksi tai promootiotuotteeksi. Ensinnäkin, nämä klassisen tyylikkäät ja ajattomat aurinkolasit ovat suosittuja monien eri ikäryhmien ja tyylien keskuudessa. Ne tuovat käyttäjälleen arvokkuutta ja tyyliä, joka ei koskaan mene pois muodista, mikä tekee niistä houkuttelevan ja pitkäikäisen lahjan.

Aurinkolasit tarjoavat erinomaisen alustan yrityksesi logolle. Tämä takaa, että brändisi saa huomiota missä tahansa käyttäjät menevätkään, ja lisää yrityksesi näkyvyyttä. Laadukas UV-suoja tekee aurinkolaseista käytännölliset ja hyödylliset, mikä parantaa käyttäjäkokemusta ja saa asiakkaat ja työntekijät arvostamaan lahjaa entistä enemmän.

Pilot-aurinkolasit sopivat moniin eri tilanteisiin, kuten ulkoilmatapahtumiin, matkoille, autoiluun ja päivittäiseen käyttöön, mikä tekee niistä arvostetun lahjan, jota käytetään usein. Antamalla laadukkaat, tyylikkäät ja käytännölliset aurinkolasit yrityksesi voi luoda positiivisen mielikuvan ja parantaa asiakas- tai työntekijäuskollisuutta. Laadukkaat promootiotuotteet viestivät huolehtivaisuudesta ja arvostuksesta saajaa kohtaan.

Ne tarjoavat monia kustomointimahdollisuuksia, kuten logon painatuksen tai  kaiverruksen lisäämisen sankoihin. Tämä mahdollistaa aurinkolasien personoinnin siten, että ne heijastavat yrityksesi brändiä ja viestiä. Laadukkaat materiaalit, kuten korkealaatuiset linssit varmistavat, että aurinkolasit kestävät käyttöä ja että käyttäjät kokevat ne arvokkaiksi ja hyödyllisiksi.

Pilot-aurinkolasit ovat täydelliset jaettaviksi erilaisissa tapahtumissa, kuten ulkoilmatapahtumissa, festivaaleilla, urheilutapahtumissa ja yrityksen omissa tilaisuuksissa. Ne yhdistävät tyylikkyyden, käytännöllisyyden ja brändinäkyvyyden, tehden niistä erinomaisen valinnan yrityksen promootiotuotteeksi tai lahjaksi.

Merkkaus voidaan toteuttaa laserkaiverruksella tai tampo painatuksena. Mahdollista myös painaa mikrokuitupussi.

Pyydä tarjous haluamallesi määrälle ja logolle . Teemme vedoksen veloituksetta. Toimitusaika n.2 viikkoa.

Pyydä tarjous!

    Lisätietoja

    Väri

    Keltainen, Sininen, Vihreä