Puuvillakassi pitkillä hihnoilla 38×42 cm

Tuotekoodi MB8101

3,50  (alv 0%) kpl / 500kpl erä (140g all over digipainettu )

Puuvillakassi pitkillä hihnoilla 38×42 cm. Räätälöity ostoskassi, jossa pitkät kahvat.

 

Puuvillakassi pitkillä hihnoilla 38×42 cm. Räätälöity puuvillainen ostoskassi, jossa pitkät kahvat. Pussin mitat: 38x42cm; kahvat 70×2 cm. Materiaaleina valittavissa bambu (105 gms), puuvilla (140/180 gms) tai puuvilla canvas (280 gms)
Tuotteisiin voidaan tehdä painatus aina laidasta laitaan joko silkkipainatuksena tai digitaalisena painatuksena. Tuotteiden kangas voidaan värjätä millä tahanasa värillä alkaen 1000 kpl/väri
Omalla logolla tai kuosilla toteutetut puuvillakassit ovat olleet jo vuosia ehkä suosituin messujakotuotteemme,  edullinen ja käytännöllinen lahja jossa on erittäin hyvä painopinta-ala ja tapahtuma näkyvyys. Messukassit myös jatkavat elämäänsä aktiivisessa käytössä kauppakasseina. Valitettavasti painatuksissa ei ole mahdollista yhdistää silkkipaino- ja digitaalisesti painettuja malleja.
Voimme toteuttaa kassit myös räätälöidyillä mitoilla.

Pyydä tarjous haluamallesi logolle ja valitsemallesi kankaalle. Teemme vedoksen veloituksetta. Minimi 250 kpl. Toimitusaika n.6 viikkoa. Mahdollisuus suuremmille määrille myös merirahtina.

Pyydä tarjous!

    Lisätietoja

    Väri

    vapaasti valittavissa