Russell Authentic vetoketjuhuppari

Tuotekoodi J266M

34,00  (alv 0%) kpl / 50 kpl erä 1-väri painatuksella

Russell Authentic vetoketjuhuppari

Russell Authentic vetoketjuhuppari.
Materiaali: 80 % rengaskehrättyä kampapuuvillaa, 20 % polyesteriä
Paino: 280 g/m²
Kolmilankakudonta, päälikerros pehmeää puuvillaa
Kaksinkertaisessa hupussa kankaanvärinen nyör Päällystetty metallinen YKK-vetoketju mahdollistaa ison etupainatuksen
Vahvistettu niskasauma
Oikeanpuoleisessa taskussa läpivienti ja kauluksessa lenkit kuulokkeiden johdolle
Harjattu sisäpinta

Koot: XS – 4XL

Hinta sisältää 1-väri painatuksen.

Pyydä tarjous haluamallesi logolle . Teemme vedoksen veloituksetta. Toimitusaika n.2 viikkoa.

 

Russell Authentic vetoketjuhuppari painatuksella – Tee yrityksesi brändistä muodikas ja personoitu!

Jos yrityksesi haluaa erottua kilpailijoista ja tarjota asiakkailleen jotain ainutlaatuista, Russell Authentic vetoketjuhuppari omalla painatuksella voi olla täydellinen valinta. Tämä tyylikäs ja laadukas huppari tarjoaa mahdollisuuden personoida se omalla yritysilmeellä, logolla tai viestillä, mikä vahvistaa brändiäsi ja auttaa luomaan pysyvää vaikutusta asiakkaisiin.

Yrityksen brändi on sen identiteetin ydin, ja sen viestiminen asiakkaille on ensiarvoisen tärkeää. Russell Authentic vetoketjuhuppari tarjoaa innovatiivisen tavan tuoda brändisi esiin, sillä voit lisätä siihen omaa painatustasi. Tämä tekee hupparista huomionarvoisen, ja se toimii kävelevänä mainoksena, joka levittää brändisi viestiä minne tahansa hupparin käyttäjä liikkuukin.

Laadukas ja huolella suunniteltu huppari luo myös positiivisen kuvan yrityksestäsi. Asiakkaat arvostavat korkealaatuisia tuotteita, jotka tarjoavat samalla mukavuutta ja tyylikkyyttä. Russell Authentic vetoketjuhuppari täyttää nämä kriteerit ja enemmänkin. Sen huippulaatuiset materiaalit ja istuvuus takaavat, että asiakkaasi pitävät hupparista pitkään ja siten näyttävät brändisi logoa tai viestiä usein ja laajalle yleisölle.

Lisäksi tämä personoitavissa oleva huppari tarjoaa monipuolisuutta yrityksen markkinointikampanjoihin. Voit käyttää sitä osana mainoskampanjoita, liikelahjoja tai promootioita tapahtumissasi. Russell Authentic vetoketjuhupparin avulla voit vaikuttaa positiivisesti asiakassuhteisiin, luoda kiintymystä brändiisi ja lisätä sitoutuneisuutta yritykseesi.

Pyydä tarjous!

    Lisätietoja

    Väri

    vapaasti valittavissa