SANDRYDS Altitude sculpt -untuvatakki

Tuotekoodi 8858

109,00  (alv 0%) kpl / 25 kpl brodeerattuna 5000 tikkiä

SANDRYDS Altitude sculpt -untuvatakki omalla logolla
SANDRYDS Altitude sculpt -untuvatakki
Multiliner-malli, jossa on käytetty Ultra Sonic -teknologiaa ja ensiluokkaista kevytuntuvaa, 650 fp (90/10). Altitude käyttää ankanuntuvaa, joka tulee jäännöstuotteena elintarvikealalta,
eli sitä ei koskaan kerätä eläviltä eläimiltä.
Värit turkoosi, navy,vihreä ja musta.
Miehet: S-3XL | Naiset: 34-46

Pyydä tarjous haluamallesi logolle . Teemme vedoksen veloituksetta. Toimitusaika n.2 viikkoa.

Altitude sculpt -untuvatakki tarjoaa täydellisen yhdistelmän tyyliä, mukavuutta ja suorituskykyä. Olitpa sitten liikematkalla, työmatkalla tai osallistumassa yritystapahtumaan, tämä takki tekee vaikutuksen niin sinuun itseesi kuin muihinkin ympärilläsi.

Suunniteltu korkeimmilla standardeilla, Altitude sculpt -untuvatakki yhdistää hienostuneen muotoilun ja tekniset ominaisuudet. Sen kevyt ja kompakti rakenne tekee siitä helpon kantaa mukana, ja kun takki on päälläsi, tunnet sen lämpimän syleilyn ja kuinka se antaa liikkumavapauden koko päiväksi.

Untuvatäyte, joka on valmistettu huolella valituista materiaaleista, tarjoaa erinomaisen eristävyyden ja hengittävyyden. Olitpa sitten talven puremillaan tai kylmässä kokoushuoneessa, Altitude sculpt -takki pitää sinut lämpimänä ja viihtyisänä.

Yrityksesi brändin esiin tuominen on helppoa painatuksella, joka voidaan sijoittaa takin etuosaan tai selkään. Tämä ei ainoastaan lisää ammattimaisuutta, vaan myös auttaa edistämään yrityskuvaasi ja tuomaan esiin yrityksesi identiteetin.

Takin viimeistelty muotoilu ja tarkkaan harkitut yksityiskohdat tekevät siitä täydellisen valinnan niin miehille kuin naisillekin. Laaja valikoima värejä ja kokoja mahdollistaa yksilöllisen valinnan ja varmistaa, että jokainen löytää itselleen sopivan vaihtoehdon.

Altitude sculpt -untuvatakkia voidaan käyttää monissa eri tilaisuuksissa. Se sopii loistavasti päällystakiksi liikematkoilla tai osaksi rentoa ja tyylikästä työasua päivittäisessä toimistotyössä. Takki toimii myös mainiosti osana yritystapahtuman henkilökunnan asua tai asiakastapaamisissa, joissa ammattimaisuus ja ensivaikutelma ovat tärkeitä.

Pyydä tarjous!

    Lisätietoja

    Väri

    vapaasti valittavissa