Seven Seas kauluspaita S37

Tuotekoodi s37

59,95  (alv 0%) kpl / 10 kpl

Seven Seas kauluspaita S37 omalla logolla merkkattu. suositeltu merkkaus brodeeraus.

Seven Seas kauluspaita S37 on moderni Fine Twill -laatuinen, silittämättä siisti businesspaita.
Klassinen ja miellyttävä materiaali.
Värit vaaleansininen ja harmaa.
Miehet: S-5XL

Pyydä tarjous haluamallesi logolle. Teemme vedoksen veloituksetta. Toimitusaika n.2 viikkoa.

Kokotaulukko

Etsitkö uusia ja luovia tapoja vahvistaa yrityksesi brändiä ja erottua kilpailijoista? Seven Seas kauluspaidat painatuksella ovat täydellinen tapa tuoda esiin brändisi arvoja ja tarjota asiakkaille sekä työntekijöille ainutlaatuinen kokemus.

Laadukkaat materiaalit ja huippuluokan valmistusprosessi tekevät Seven Seas kauluspaidoista tyylikkäitä ja mukavia käyttää. Niiden avulla voit muuttaa tavallisen yritysvaatteen tehokkaaksi markkinointityökaluksi, joka tekee vaikutuksen kaikkialla missä se nähdään.

Tarjoamme mahdollisuuden räätälöidä kauluspaitojen painatukset täysin oman brändisi ilmeen ja viestin mukaisiksi. Tämä antaa sinulle tilaisuuden tuoda esiin brändisi arvoja, tarjouksia tai viestiä muuten vain persoonallisella tavalla.

Seven Seas –kauluspaitoja voi käyttää monissa eri tilanteissa, kuten yritystapahtumissa, messuilla, asiakastapaamisissa ja työntekijöiden työvaatteina. Ne ovat mainioita lahjatuotteita asiakkaille ja kumppaneille, mikä auttaa vahvistamaan brändimielikuvaa ja asiakassuhdetta.

Pyydä tarjous!

    Lisätietoja

    Väri

    vapaasti valittavissa