Seven Seas kauluspaita S370

Tuotekoodi s370

59,95  (alv 0%) kpl / 10 kpl

Seven Seas kauluspaita S370 omalla logolla

Seven Seas kauluspaita S370 .Moderni Fine Twiil -laatuinen, silittämättä siisti businesspaita. Klassinen ja miellyttävä materiaali, leikattu kaulus.
Ajaton virginia kuviointi.
Miesten ja naisten malli.
Värit valkoinen ja vaaleansininen.
Miehet: S-5XL | Naiset: S-5XL

Pyydä tarjous haluamallesi logolle . Teemme vedoksen veloituksetta. Toimitusaika n.2 viikkoa.

Kokotaulukko

Haluatko antaa yrityksellesi ammattimaisen ja modernin ilmeen? Meillä on ratkaisu sinulle! Esittelemme ylpeänä Moderni Fine Twiil kauluspaidan, joka yhdistää laadukkaan muotoilun ja mukavuuden yhteen. Olipa kyseessä asiakastapaaminen, messut tai työpäivä toimistolla, tämä paita nostaa yrityksesi edustavuuden uudelle tasolle.

Miksi valita Moderni Fine Twiil kauluspaita?

  1. Tyylikäs muotoilu: Kauluspaitamme on suunniteltu modernille ammattilaiselle – siinä yhdistyy tyylikkyys ja tarkkaan harkittu yksityiskohtien viimeistely.
  2. Laadukas materiaali: Paitamme on valmistettu laadukkaasta Fine Twiil -kankaasta, joka tuntuu miellyttävältä iholla ja kestää kovaakin käyttöä.
  3. Rajoittamattomat painatusmahdollisuudet: Tarjoamme mahdollisuuden lisätä yrityksesi logo, motto tai grafiikka painatuksena kauluspaitaan, jolloin se kantaa yrityksesi brändin ylpeästi mukanaan.

Tee vaikutus asiakkaisiin ja työtovereihin jokaisella kohtaamisella. Tilaa nyt Moderni Fine Twiil kauluspaita painatuksella ja anna yrityksesi ilmeelle uusi ulottuvuus. Ota yhteyttä ja räätälöidään yhdessä juuri teidän tarpeisiinne sopiva kokonaisuus – näytä maailmalle, millainen vaikutus modernilla tyylikkyydellä voi olla!

Pyydä tarjous!

    Lisätietoja

    Väri

    vapaasti valittavissa