Seven Seas SS20 California kauluspaita

Tuotekoodi ss20

59,95  (alv 0%) kpl / 10 kpl

Seven Seas SS20 California kauluspaita omalla logolla

Seven Seas SS20.Moderni business-paita.Hienoa twill-laatua, Non-iron käsitelty. Kangas pysyy sileänä koko päivän.mukava istuvuus.
Koot S – 5XL

Pyydä tarjous haluamallesi logolle . Teemme vedoksen veloituksetta. Toimitusaika n.2 viikkoa.

Kokotaulukko

Etsitkö yrityksellesi laadukasta kauluspaitaa, joka edustaa tyylikkyyttä ja ammattimaisuutta? Tutustu Seven Seas kauluspaitaan! Laadukas ja huippumuodikas, tämä paita viimeistelee työntekijöidesi asut ja antaa yrityksellesi arvostetun ilmeen.

Seven Seas -yrityskauluspaita tarjoaa sinulle:

  • Laadukas materiaali: Tämä kauluspaita on valmistettu hengittävästä ja kestävästä kankaasta, joka takaa mukavuuden pitkissäkin työpäivissä.
  • Räätälöidyt painatukset: Voimme lisätä yrityksesi logon tai nimen paidan rintamukseen tai hihaan, jolloin luot yhtenäisen yritysilmeen.
  • Monipuolinen muotoilu: Seven Seas -kauluspaita sopii erinomaisesti niin johtajille kuin tiimiläisillekin – se on täydellinen valinta kaikille yrityksesi jäsenille.

Osoita työntekijöillesi ja yhteistyökumppaneillesi, että arvostat heidän ulkonäköään ja ammattimaisuuttaan. Seven Seas -kauluspaita luo vaikutuksen jokaisessa kohtaamisessa ja vahvistaa yrityksesi brändiä.

Tee tilaus Seven Seas -kauluspaidoille jo tänään ja anna yrityksellesi tyylikäs ja yhtenäinen ilme. Yhteistyössä Seven Seas kanssa voit luottaa laatuun ja tyylikkyyteen!

Pyydä tarjous!

    Lisätietoja

    Väri

    vapaasti valittavissa