Seven Seas SS8 Fine Twil kauluspaita

Tuotekoodi ss8

59,95  (alv 0%) kpl / 10 kpl

Seven Seas SS8 Fine Twil kauluspaita omalla logolla

Moderni business-paita.Hienoa twill-laatua, Non-iron käsitelty. Kangas pysyy sileänä koko päivän.mukava istuvuus.
Koot S – 5XL

Pyydä tarjous haluamallesi logolle . Teemme vedoksen veloituksetta. Toimitusaika n.2 viikkoa.

Kokotaulukko

Tee vaikutus asiakkaisiin ja yhteistyökumppaneihin Seven Seas SS8 Fine Twil -kauluspaidalla, joka on suunniteltu nimenomaan yrityskäyttöön. Laadukas twill-kangas tarjoaa erinomaisen käyttömukavuuden, ja leikkauksen ansiosta paita istuu moitteettomasti päällä

Haluatko yrityksesi henkilökunnan näyttävän yhtenäiseltä ja ammattimaiselta? Meiltä saat henkilökohtaisen painatuksen, jossa voit lisätä yrityksesi logon tai nimen kauluspaitaan. Tämä luo yhtenäisen brändi-ilmeen ja auttaa vahvistamaan yrityksesi tunnettavuutta.

Kauluspaita on täydellinen valinta yritystapahtumiin, messuille ja liiketoimintatilaisuuksiin. Tyylikäs ja huoliteltu ulkonäkö antaa ammattimaisen vaikutelman, mikä vaikuttaa positiivisesti asiakkaisiin ja liikekumppaneihin.

Panostamme laatuun ja kestävyyteen, joten voit luottaa siihen, että Seven Seas SS8 Fine Twil -kauluspaitasi kestää pitkään ja näyttää aina moitteettomalta. Laadukas paita, yhdistettynä tyylikkääseen painatukseen, varmistaa, että yrityksesi henkilöstö näyttää aina parhaalta.

Pyydä tarjous!

    Lisätietoja

    Väri

    vapaasti valittavissa