Seven Seas S70 Kadet kauluspaita

Tuotekoodi S70

59,95  (alv 0%) kpl / 10 kpl

Seven Seas S70 Kadet kauluspaita kauluspaita omalla logolla

Moderni business-paita. Hienoa twill-laatua, Non-iron käsitelty. Kangas pysyy sileänä koko päivän. Mukava istuvuus.
Koot S – 5XL

Pyydä tarjous haluamallesi logolle . Teemme vedoksen veloituksetta. Toimitusaika n.2 viikkoa.

Kokotaulukko

Etsitkö yrityksellesi tai tiimillesi sopivaa tyylikästä ja ammattimaista kauluspaitaa? Seven Seas S70 Kadet -kauluspaita on täydellinen valinta yrityskäyttöön!

Tämä laadukas kauluspaita on suunniteltu tarjoamaan mukavuutta ja tyyliä pitkillekin työpäiville. Sen huippulaatuinen materiaali takaa, että se kestää käytössä ja pysyy ryhdikkäänä. Klassinen kaulus ja napitettava etuosa tekevät siitä sopivan monenlaisiin tilaisuuksiin, oli kyseessä sitten asiakastapaaminen, neuvottelu tai tiimipalaveri.

Painatus on loistava tapa tuoda esiin yrityksesi logo, iskulause tai brändivärit, mikä tekee tästä paidasta omannäköisen ja tunnistettavan. Voit luoda yhtenäisen ja ammattimaisen ilmeen koko tiimillesi tai antaa lahjaksi tärkeille yhteistyökumppaneille. Se on myös tehokas tapa edistää yrityksesi tunnettavuutta ja brändiä.

Yhdistä Seven Seas S70 Kadet -kauluspaita esimerkiksi chinosien tai siistien housujen kanssa, ja saat tyylikkään asukokonaisuuden, joka jättää vaikutuksen niin asiakkaisiin kuin työtovereihin.

Olitpa sitten perustamassa uutta yritystä, päivittämässä tiimisi työvaatteita tai tarvitset vaatteita yritystapahtumaan, Seven Seas S70 Kadet -kauluspaita on varma valinta. Se yhdistää tyylikkään ulkonäön ja käytännöllisyyden, ja sen yksilöllinen painatus tekee siitä juuri sinun yrityksesi näköisen.

Pyydä tarjous!

    Lisätietoja

    Väri

    vapaasti valittavissa