SOL’S CRUSADER luomupuuvilla t-paita painatuksella

Tuotekoodi S03582

8,50  (alv 0%) kpl / 100 kpl erä 1-väri painatuksella

SOL’S CRUSADER miesten luomupuuvilla t-paita omalla logolla.Valitse laadukas, ekologinen ja tyylikäs vaihtoehto.

SOL’S CRUSADER luomupuuvilla t-paita, luonnollinen viimeistely antaa pehmeämmän ja mukavamman istuvuuden. Puuvillakaulus, teipattu kaulasauma, muotoon leikattu ja sivusauma. Ei etikettiä. Kankaan yksityiskohdat: 150g / m², 100% orgaanisesti kasvatettua puuvillaa. OEKO-TEX®

Useita eri värejä.

Unisex: XS-4XL

Tervetuloa tutustumaan SOL’S CRUSADER luomupuuvilla t-paitaan – täydelliseen valintaan sekä tyylikkyyttä että kestävää kehitystä arvostaville miehille. Tämä t-paita on suunniteltu tarjoamaan optimaalista mukavuutta ja ympäristöystävällisyyttä.

SOL’S CRUSADER t-paita on valmistettu 100% orgaanisesti kasvatetusta puuvillasta, mikä tarkoittaa, että se on viljelty ilman kemiallisia lannoitteita ja torjunta-aineita. Tämä tekee siitä erinomaisen valinnan niille, jotka haluavat tukea kestävää maataloutta ja vähentää vaikutuksia ympäristöön. Lisäksi t-paita on OEKO-TEX® -sertifioitu, mikä takaa, että se täyttää tiukat ympäristöystävällisyys- ja turvallisuusstandardit.

Luonnollinen viimeistely tarkoittaa, että SOL’S CRUSADER t-paita on pehmeämpi ja tarjoaa entistä mukavamman istuvuuden. Sen puuvillakaulus, teipattu kaulasauma sekä muotoon leikatut ja sivusaumalla varustetut yksityiskohdat takaavat erinomaisen istuvuuden ja kestävyyden. Tämä t-paita on myös suunniteltu ilman etikettiä, mikä lisää sen käyttömukavuutta entisestään.

Haluamme varmistaa, että SOL’S CRUSADER luomupuuvilla t-paita vastaa täydellisesti brändisi tarpeita. Siksi tarjoamme mahdollisuuden lisätä oma logosi tähän t-paitaan. Voit helposti räätälöidä sen brändisi värien ja designin mukaiseksi, mikä lisää sen yksilöllisyyttä ja erottumiskykyä.

Tilaa SOL’S CRUSADER luomupuuvilla t-paita logollasi ja tee vaatevalinnasta vakuuttava viesti brändisi kestävän kehityksen arvoista. Tämä t-paita on loistava vaihtoehto yrityslahjoiksi, tiimin asuiksi tai tapahtumapaitoihin. Valitse laadukas, ekologinen ja tyylikäs vaihtoehto – SOL’S CRUSADER luomupuuvilla t-paita.

Pyydä tarjous!

    Lisätietoja

    Väri

    vapaasti valittavissa