t-paita painatuksella SOLS CRUSADER naisten luomupuuvilla

Tuotekoodi S03581

8,50  (alv 0%) kpl / 100 kpl erä 1-väri painatuksella

SOLS CRUSADER naisten luomupuuvilla t-paita painatuksella. Laadukas t-paita painatuksella. Pyydä tarjous omalla painatuksellasi.

 

SOLS CRUSADER naisten luomupuuvilla t-paita painatuksella. Luomupuuvilla t-paita, luonnollinen viimeistely antaa pehmeämmän ja mukavamman istuvuuden. Puuvillakaulus, teipattu kaulasauma, muotoon leikattu ja sivusauma. Ei etikettiä. Kankaan yksityiskohdat: 150g / m², 100% orgaanisesti kasvatettua puuvillaa. OEKO-TEX®

Useita eri värejä.

Unisex: S-XXL

Tervetuloa tutustumaan SOL’S CRUSADER naisten luomupuuvilla t-paitaan – täydelliseen valintaan sekä tyylikkyyttä että kestävää kehitystä arvostaville miehille. Tämä t-paita on suunniteltu tarjoamaan optimaalista mukavuutta ja ympäristöystävällisyyttä.

SOL’S CRUSADER naisten t-paita on valmistettu 100% orgaanisesti kasvatetusta puuvillasta, mikä tarkoittaa, että se on viljelty ilman kemiallisia lannoitteita ja torjunta-aineita. Tämä tekee siitä erinomaisen valinnan niille, jotka haluavat tukea kestävää maataloutta ja vähentää vaikutuksia ympäristöön. Lisäksi t-paita on OEKO-TEX® -sertifioitu, mikä takaa, että se täyttää tiukat ympäristöystävällisyys- ja turvallisuusstandardit.

Luonnollinen viimeistely tarkoittaa, että SOL’S CRUSADER naisten t-paita painatuksella on pehmeämpi ja tarjoaa entistä mukavamman istuvuuden. Sen puuvillakaulus, teipattu kaulasauma sekä muotoon leikatut ja sivusaumalla varustetut yksityiskohdat takaavat erinomaisen istuvuuden ja kestävyyden.

Tilaa  t-paita logollasi ja tee vaatevalinnasta vakuuttava viesti brändisi kestävän kehityksen arvoista. Tämä t-paita on loistava vaihtoehto yrityslahjoiksi, tiimin asuiksi tai tapahtumapaitoihin. Valitse laadukas, ekologinen ja tyylikäs vaihtoehto – SOL’S CRUSADER luomupuuvilla t-paita.

Pyydä tarjous!

    Lisätietoja

    Väri

    vapaasti valittavissa