SOL’S PASSION naisten pikeepaita painatuksella.

Tuotekoodi S11338

9,90  (alv 0%) kpl / 50 kpl erä 1-väri painatuksella

SOL’S PASSION naisten pikeepaita painatuksella. Pikeepaita promootioihin ja tapahtumiin.

SOL’S PASSION naisten pikeepaita painatuksella.. SOL’S PASSION naisten pikeepaita, erittäin edullinen. Laaja värivalikoima. Tyylikäs leikkaus, 4 sävy sävyyn nappia, joustinneulus ja hihansuut. Kankaan yksityiskohdat: 170g / m² 100% kierrekehrättyä puuvillaa. OEKO-TEX.Edullinen laadukas pikeepaita promootioihin ja tapahtumiin. Hinta sisältää 1-väri painatuksen.

Pyydä tarjous haluamallesi logolle . Teemme vedoksen veloituksetta. Toimitusaika n.2 viikkoa.

Haluatko viedä yrityksesi brändin uudelle tasolle? Tutustu SOL’S PASSION naisten pikeepaitaan painatuksella – täydelliseen valintaan yrityksesi mainostekstiilien joukkoon!

Tämä tyylikäs ja laadukas naisten pikeepaita tarjoaa upean tilaisuuden edistää brändiäsi ja herättää huomiota. Voit lisätä paitaan yrityksesi logo, slogan tai muun haluamasi painatuksen, jolloin saat räätälöidyn ja ammattimaisen ilmeen.

SOL’S PASSION naisten pikeepaita on valmistettu kestävistä materiaaleista, joten se kestää käyttöä ja säilyttää tyylikkään ulkonäkönsä pitkään. Paita on myös erittäin mukava päällä, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan työntekijöiden käyttöön tai yrityksen tapahtumiin.

Anna yrityksesi erottua joukosta ja vahvista brändi-identiteettiäsi SOL’S PASSION naisten pikeepaidalla painatuksella. Se on loistava tapa rakentaa ammattimaista kuvaa ja luoda pitkäaikaisia vaikutuksia asiakkaisiisi ja yhteistyökumppaneihisi.

Ota askel kohti menestyksekkäämpää brändiäsi ja tilaa SOL’S PASSION naisten pikeepaita painatuksella yrityksellesi jo tänään. Tarjoa työntekijöillesi ja asiakkaillesi laadukasta ja tyylikästä pukeutumista, joka edustaa yrityksesi arvoja ja visiota.

Pyydä tarjous!

    Lisätietoja

    Väri

    vapaasti valittavissa