SOL’S REGENT FIT t-paita painatuksella

Tuotekoodi S00553

4,50  (alv 0%) kpl / 250 kpl erä 1-väri painatuksella

SOL’S REGENT FIT t-paita painatuksella. T-paita promootioihin ja tapahtumiin.

SOL’S REGENT FIT t-paita painatuksella. SOL’S REGENT FIT -t-paita, 150 g/m², SOL’S-sarjan myydyimmän t-paidan moderni muotoon ommeltu fit  T-paita . Regent sarjasta saatavana myös unisex, lady, lady fit ja  lasten koot. Vahvistettu niskasauma, kaulus elastaania, moutoon ommeltu sivusaumoilla. . Materiaali : 150 g/m2,  100% kammattua kierrekehrättyä puuvillaa. OEKO-TEX. Edullinen laatu t-paita promootioihin ja tapahtumiin.

Pyydä tarjous haluamallesi logolle . Teemme vedoksen veloituksetta. Minimi 50 kpl. Toimitusaika n.2 viikkoa.

Haluatko näyttää tyylikkäältä ja erottua joukosta? Etsitkö t-paitaa, joka tarjoaa sekä mukavuutta että laadukasta tyyliä? Älä etsi enää, sillä SOL’S REGENT FIT t-paita painatuksella on täydellinen valinta!

SOL’S REGENT FIT t-paita yhdistää huippuluokan materiaalit ja huolellisen suunnittelun tarjoten sinulle täydellisen istuvuuden ja mukavuuden. Pehmeä ja hengittävä puuvilla tuntuu ihanalta päälläsi pitkänkin päivän aikana. Lisäksi sen joustava materiaali takaa liikkumavapauden ja mukavuuden kaikissa tilanteissa.

Mikä tekee SOL’S REGENT FIT t-paidasta todella erityisen, on sen upea painatusmahdollisuus. Voit lisätä omaan t-paitaasi ainutlaatuisen painatuksen, joka heijastaa persoonallisuuttasi ja tyyliäsi. Olipa kyseessä yrityksen logo, hauska sanonta tai kaunis kuva, painatus tekee t-paidastasi todella ainutlaatuisen ja muista erottuvan.

SOL’S REGENT FIT t-paita sopii täydellisesti niin vapaa-ajan käyttöön kuin yritystapahtumiin tai mainoslahjaksi. Se on loistava tapa edistää brändiäsi tai tuoda esiin viestisi voimakkaasti ja tyylikkäästi.

Pyydä tarjous!

    Lisätietoja

    Väri

    vapaasti valittavissa