SOL’S REGENT lasten t-paita painatuksella

Tuotekoodi S11970

4,50  (alv 0%) kpl / 250 kpl erä 1-väri painatuksella

SOL’S REGENT lasten t-paita painatuksella. T-paita promootioihin ja tapahtumiin.

SOL’S REGENT lasten t-paita painatuksella. SOL’S REGENT lasten t-paita, 150 g/m², SOL’S-sarjan myydyin T-paita vuodesta 1995 ja yksi markkinoiden laajimmista värivalikoimista. Saatavana myös unisex ja naisten koot. Vahvistettu niskasauma, kaulus elastaania, putkeenkudottu, ei sivusaumoja . Materiaali : 150 g/m2,  100% kammattua kierrekehrättyä puuvillaa. OEKO-TEX. Edullinen laatu t-paita promootioihin ja tapahtumiin.

Pyydä tarjous haluamallesi logolle . Teemme vedoksen veloituksetta. Minimi 50 kpl. Toimitusaika n.2 viikkoa.

Haluatko erottua joukosta ja näyttää tyylisi maailmalle? SOL’S REGENT lasten t-paita painatuksella on vastaus toiveisiisi.

Tämä paita tarjoaa täydellisen istuvuuden ja pehmeän tunteen ihoa vasten. Sen hengittävä materiaali pitää sinut viileänä ja raikkaana koko päivän. Olitpa menossa treenaamaan, tapaamaan ystäviä tai vain rentoutumaan kotona, SOL’S REGENT lasten t-paita pitää sinut tyylikkäänä ja mukavana tilanteesta riippumatta.

Voit myös personoida t-paitasi ainutlaatuisella painatuksella. Olipa se suosikki lainaus, inspiroiva kuva tai yrityksesi logo, painatus tekee t-paidastasi vieläkin persoonallisemman. Luo oma tyylisi ja ilmaise itseäsi rohkeasti SOL’S REGENT t-paidalla!

Tämä lasten t-paita on saatavilla eri väreissä ja koossa, joten voit valita juuri sinulle sopivan vaihtoehdon. Laadukas materiaali takaa kestävyyden ja helpon huollon, joten voit nauttia t-paidan kauneudesta pitkään.

Pyydä tarjous!

    Lisätietoja

    Väri

    vapaasti valittavissa