SOL’S REGENT naisten t-paita painatuksella

Tuotekoodi S01825

4,50  (alv 0%) kpl / 250 kpl erä 1-väri painatuksella

SOL’S REGENT naisten t-paita painatuksella. T-paita promootioihin ja tapahtumiin.

SOL’S REGENT naisten t-paita painatuksella. SOL’S REGENT naisten  t-paita, 150 g/m², SOL’S-sarjan myydyin T-paita vuodesta 1995 ja yksi markkinoiden laajimmista värivalikoimista. Saatavana myös unisex ja lasten koot. Vahvistettu niskasauma, kaulus elastaania, Naisten leikkaus sivusaumalla. Materiaali : 150 g/m2,  100% kammattua kierrekehrättyä puuvillaa. OEKO-TEX. Edullinen laatu t-paita promootioihin ja tapahtumiin.

Pyydä tarjous haluamallesi logolle . Teemme vedoksen veloituksetta. Minimi 50 kpl. Toimitusaika n.2 viikkoa.

Haluatko erottua joukosta ja näyttää tyylisi maailmalle? SOL’S REGENT naisten t-paita painatuksella on vastaus toiveisiisi. Tämä laadukas ja tyylikäs t-paita on suunniteltu erityisesti naisille, jotka arvostavat sekä muotia että mukavuutta.

Tämä paita tarjoaa täydellisen istuvuuden ja pehmeän tunteen ihoa vasten. Sen hengittävä materiaali pitää sinut viileänä ja raikkaana koko päivän. Olitpa menossa treenaamaan, tapaamaan ystäviä tai vain rentoutumaan kotona, SOL’S REGENT naisten t-paita pitää sinut tyylikkäänä ja mukavana tilanteesta riippumatta.

Voit myös personoida t-paitasi ainutlaatuisella painatuksella. Olipa se suosikki lainaus, inspiroiva kuva tai yrityksesi logo, painatus tekee t-paidastasi vieläkin persoonallisemman. Luo oma tyylisi ja ilmaise itseäsi rohkeasti SOL’S REGENT t-paidalla!

Tämä naisten t-paita on saatavilla eri väreissä ja koossa, joten voit valita juuri sinulle sopivan vaihtoehdon. Laadukas materiaali takaa kestävyyden ja helpon huollon, joten voit nauttia t-paidan kauneudesta pitkään.

Pyydä tarjous!

    Lisätietoja

    Väri

    vapaasti valittavissa