SOL’S REGENT naisten FIT t-paita painatuksella

Tuotekoodi S02758

4,50  (alv 0%) kpl / 250 kpl erä 1-väri painatuksella

SOL’S REGENT naisten FIT t-paita painatuksella. T-paita promootioihin ja tapahtumiin.

SOL’S REGENT naisten FIT t-paita painatuksella. SOL’S REGENT naisten FIT t-paita, 150 g/m², SOL’S-sarjan myydyin T-paita vuodesta 1995 ja yksi markkinoiden laajimmista värivalikoimista. Saatavana myös unisex ja lasten koot. Vahvistettu niskasauma, kaulus elastaania, tyköistuva leikkaus sivusaumalla. Materiaali : 150 g/m2,  100% kammattua kierrekehrättyä puuvillaa. OEKO-TEX. Edullinen laatu t-paita promootioihin ja tapahtumiin.

Pyydä tarjous haluamallesi logolle . Teemme vedoksen veloituksetta. Minimi 50 kpl. Toimitusaika n.2 viikkoa.

Haluatko näyttää tyylikkäältä ja erottua joukosta? Etsitkö t-paitaa, joka tarjoaa sekä mukavuutta että laadukasta tyyliä? Älä etsi enää, sillä SOL’S REGENT naisten FIT t-paita painatuksella on täydellinen valinta!

SOL’S REGENT naisten FIT t-paita yhdistää huippuluokan materiaalit ja huolellisen suunnittelun tarjoten sinulle täydellisen istuvuuden ja mukavuuden. Pehmeä ja hengittävä puuvilla tuntuu ihanalta päälläsi pitkänkin päivän aikana. Lisäksi sen joustava materiaali takaa liikkumavapauden ja mukavuuden kaikissa tilanteissa.

Mikä tekee SOL’S REGENT naisten FIT t-paidasta todella erityisen, on sen upea painatusmahdollisuus. Voit lisätä omaan t-paitaasi ainutlaatuisen painatuksen, joka heijastaa persoonallisuuttasi ja tyyliäsi. Olipa kyseessä yrityksen logo, hauska sanonta tai kaunis kuva, painatus tekee t-paidastasi todella ainutlaatuisen ja muista erottuvan.

SOL’S REGENT naisten FIT t-paita sopii täydellisesti niin vapaa-ajan käyttöön kuin yritystapahtumiin tai mainoslahjaksi. Se on loistava tapa edistää brändiäsi tai tuoda esiin viestisi voimakkaasti ja tyylikkäästi.

Pyydä tarjous!

    Lisätietoja

    Väri

    vapaasti valittavissa