SOL’S SNAKE unisex-huppari painatuksella

Tuotekoodi S47101

16,00  (alv 0%) kpl / 50 kpl erä 1-väri painatuksella

Unisex-huppari

SOL’S SNAKE unisex-huppari, moderni istuvuus. Elastaani hihansuissa ja helmassa, kengurutasku, huppu kiristysnauhalla.  Kankaan yksityiskohdat: 280g / m²

50% kehrättyä puuvillaa 50% polyesteriä, harjattu sisäpuoli. OEKO-TEX.

Edullinen laadukas unisex-huppari . Hinta sisältää 1-väri painatuksen.

Pyydä tarjous haluamallesi logolle . Teemme vedoksen veloituksetta. Toimitusaika n.2 viikkoa.

Etsitkö uusia tapoja vahvistaa yrityksesi brändiä ja erottautua kilpailijoista? SOL’S SNAKE unisex-huppari painatuksella tarjoaa upean tilaisuuden tehostaa yrityksesi näkyvyyttä ja luoda vahvaa tunnistettavuutta asiakkaiden keskuudessa.

Tämä laadukas huppari edustaa tinkimätöntä laatua ja tyylikkyyttä, mikä heijastaa myös yrityksesi arvoja. Painata huppariin yrityksesi logo tai viesti, ja saat vaatekappaleen, joka toimii liikkuvana mainoksena. Työntekijöiden käyttäessä tätä hupparia heidän ollessa liikkeellä, he kantavat brändisi viestiä ympäriinsä, tavoittaen potentiaalisia asiakkaita ja luoden mielenkiintoa.

SOL’S SNAKE unisex-huppari on myös täydellinen valinta yrityksesi tapahtumiin tai lahjaksi yhteistyökumppaneille ja asiakkaille. Unohtumattoman vaikutuksen luomiseksi voit valita useista hupparin värivaihtoehdoista, jotka tukevat yrityksesi brändin värimaailmaa. Tämä tekee hupparista vieläkin henkilökohtaisemman ja räätälöidymmän.

Pyydä tarjous!

    Lisätietoja

    Väri

    vapaasti valittavissa

    Otsikko

    Go to Top