SOL’S SPIDER college-pusero

Tuotekoodi S01168

13,00  (alv 0%) kpl / 50 kpl erä 1-väri painatuksella

Miesten college-pusero

SOL’S SPIDER pehmeän tuntuinen miesten college-pusero / collegepaita edulliseen hintaan. Joustava kaulus ja elastaaniset hihansuut.

Kankaan yksityiskohdat: 260g / m²,  50% puuvillaa – 50% polyesteriä, OEKO-TEX.

Hinta sisältää 1-väri painatuksen.

Pyydä tarjous haluamallesi logolle . Teemme vedoksen veloituksetta. Toimitusaika n.2 viikkoa.

Yrityksesi menestyminen riippuu siitä, miten brändiäsi esitetään ja millaisen vaikutelman jätät asiakkaisiin, yhteistyökumppaneihin ja työntekijöihin. Siksi tarjoamme sinulle SOL’S SPIDER college-puseron, joka tarjoaa täydellisen mahdollisuuden vahvistaa yrityksesi näkyvyyttä ja tunnettavuutta.

SOL’S SPIDER college-pusero on laadukas ja tyylikäs valinta yrityksesi työasusteeksi tai mainoslahjaksi. Sen moderni muotoilu ja huippuluokan materiaalit takaavat, että pusero kestää aikaa ja pitää henkilökunnan tai yhteistyökumppanit tyytyväisenä.

Painatus mahdollistaa logon, yritysnimen tai vaikkapa tärkeän iskulauseen lisäämisen puseroon. Näin voit varmistaa, että yrityksesi viesti välittyy tehokkaasti ja jää mieleen.

Kun henkilökunta käyttää yhtenäisiä college-puseroita, se luo ammattimaisen ja yhtenäisen ilmeen yrityksellesi. Tämä vahvistaa brändin tunnistettavuutta ja luo luottamusta asiakkaiden keskuudessa.

SOL’S SPIDER college-pusero on myös mainio tapa edistää yrityksesi näkyvyyttä ja markkinoida brändiäsi. Kun työntekijät tai yhteistyökumppanit käyttävät puseroa julkisilla paikoilla tai tapahtumissa, se toimii liikkuvana mainoksena ja houkuttelee potentiaalisia asiakkaita tutustumaan yritykseesi.

Pyydä tarjous!

    Lisätietoja

    Väri

    vapaasti valittavissa