SOL’S STONE Unisex vetoketjullinen huppari

Tuotekoodi S01714

20,00  (alv 0%) kpl / 50 kpl erä 1-väri painatuksella

SOL’S STONE Unisex vetoketjullinen huppari.Unisex vetoketjullinen huppari

SOL’S STONE Unisex vetoketjullinen huppari / vetoketjullinen huppari ja edessä kengurutasku. Huppu kiristysnauhalla ja sävy sävyllä -nauhoilla Resorit hihansuissa ja helmassa.

Kankaan yksityiskohdat: 260g / m²,  50% puuvillaa – 50% polyesteriä, OEKO-TEX.

Edullinen laadukas unisex-huppari . Hinta sisältää 1-väri painatuksen.

Pyydä tarjous haluamallesi logolle . Teemme vedoksen veloituksetta. Toimitusaika n.2 viikkoa.

Etsitkö laadukasta ja tyylikästä yrityksesi logolla tai painatuksella varustettua unisex vetoketjullista hupparia? SOL’S STONE on juuri sinulle sopiva valinta! Tarjoamme korkealaatuista hupparia, joka on suunniteltu miesten ja naisten käyttöön.

Hupparimme on valmistettu laadukkaista materiaaleista, joten se on mukava päällä ja kestää käytössä pitkään. Vetoketjullinen malli mahdollistaa vaivattoman pukemisen ja riisumisen sekä antaa mahdollisuuden säätää ilmanvaihtoa oman mieltymyksesi mukaan.

Voimme lisätä huppariin yrityksesi logo tai haluamasi painatuksen, joka luo ammattimaisen vaikutelman ja auttaa brändäämään yritystäsi. Tämä tekee hupparista myös loistavan lahjaidean asiakkaille tai henkilökunnalle.

SOL’S STONE -unisex-huppari sopii erinomaisesti yritystapahtumiin, tiiminrakennustapahtumiin, mainoslahjoiksi tai yksinkertaisesti osaksi yrityksen työvaatevalikoimaa.

Ota yhteyttä jo tänään, niin autamme sinua valitsemaan juuri sinulle sopivan hupparin ja suunnittelemaan painatuksen yrityksesi tarpeisiin. Tyylikäs ja laadukas SOL’S STONE -huppari tuo ammattimaisuutta ja yhteenkuuluvuuden tunnetta yritykseesi!

Pyydä tarjous!

    Lisätietoja

    Väri

    vapaasti valittavissa