SOL’S SUMMER II pikeepaita painatuksella.

Tuotekoodi S11342

9,90  (alv 0%) kpl / 250 kpl erä 1-väri painatuksella

SOL’S SUMMER II pikeepaita painatuksella.. Pikeepaita promootioihin ja tapahtumiin.

SOL’S SUMMER II pikeepaita painatuksella.. SOL’S SUMMER II unisex pikeepaita, erittäin edullinen. Laaja värivalikoima. Tyylikäs moderni istuvuus, 3 sävy sävyyn nappia, joustinneulus ja hihansuut, vahvistettu kaulasauma, suora helma sivuhalkiolla, varanappi ommeltu sisäpuolelle. Kankaan yksityiskohdat: 170g / m² 100: ssa % kierrekehrättyä puuvillaa. OEKO-TEX. Edullinen laadukas pikeepaita promootioihin ja tapahtumiin. Hinta sisältää 1-väri painatuksen.

Haluatko viedä yrityksesi brändin uudelle tasolle? Tutustu SOL’S SUMMER II unisex pikeepaitaan painatuksella – täydelliseen valintaan yrityksesi mainostekstiilien joukkoon!

Tämä tyylikäs ja laadukas pikeepaita tarjoaa upean tilaisuuden edistää brändiäsi ja herättää huomiota. Voit lisätä paitaan yrityksesi logo, slogan tai muun haluamasi painatuksen, jolloin saat räätälöidyn ja ammattimaisen ilmeen.

SOL’S SUMMER II unisex pikeepaita on valmistettu kestävistä materiaaleista, joten se kestää käyttöä ja säilyttää tyylikkään ulkonäkönsä pitkään. Paita on myös erittäin mukava päällä, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan työntekijöiden käyttöön tai yrityksen tapahtumiin.

Anna yrityksesi erottua joukosta ja vahvista brändi-identiteettiäsi SOL’S SUMMER II unisex pikeepaidalla painatuksella. Se on loistava tapa rakentaa ammattimaista kuvaa ja luoda pitkäaikaisia vaikutuksia asiakkaisiisi ja yhteistyökumppaneihisi.

Ota askel kohti menestyksekkäämpää brändiäsi ja tilaa SOL’S SUMMER II unisex pikeepaita painatuksella yrityksellesi jo tänään. Tarjoa työntekijöillesi ja asiakkaillesi laadukasta ja tyylikästä pukeutumista, joka edustaa yrityksesi arvoja ja visiota.

Pyydä tarjous!

    Lisätietoja

    Väri

    vapaasti valittavissa