Southwest Ames-Fleecetakki

Tuotekoodi 424

38,90  (alv 0%) kpl / 25 kpl brodeerattuna 5000 tikkiä

Southwest Ames-Fleecetakki omalla logolla, fleecetakki, jota voidaan käyttää erillisenä tai kiinnittää kätevästi Ames -kuoritakkiin lämmittäväksi vuoriksi.

Southwest Ames-Fleecetakki

Kahdessa sivutaskussa ja vasemmalla puolelle olevassa rintataskussa tehosteväriset vetoketjut.

Värit musta, harmaa, navy ja punainen.
Miehet: S-4XL | Naiset: XS-3XL

Pyydä tarjous haluamallesi logolle . Teemme vedoksen veloituksetta. Toimitusaika n.2 viikkoa.

Etsitkö korkealaatuista ja tyylikästä takkia, joka on mukava ja pitää työntekijäsi lämpimänä kaikissa tilanteissa? Southwest Ames-Fleecetakki  on täydellinen valinta yrityksellesi. Laadukkaasta fleecemateriaalista valmistettu takkimme tarjoaa paitsi loistavaa lämpöä myös kestävyyttä ja tyylikkyyttä, joka huokuu ammattitaitoa.

Brändinäkyvyys on tärkeä osa yrityksen menestystä. Siksi tarjoamme mahdollisuuden painattaa yrityksesi logo tai viesti näihin fleecetakkeihin. Tämä ei vain vahvista yritysilmettäsi, vaan auttaa myös luomaan yhtenäisen ja ammattimaisen vaikutelman asiakkaille ja yhteistyökumppaneille. Eikö olisikin hienoa, kun työntekijäsi ovat ylpeästi edustavat yritystänne näissä upeissa takeissa?

Turvaa työntekijöidesi mukavuus ja suojaa heitä epäsuotuisilta sääolosuhteilta Southwest Ames-Fleecetakeilla. Täydellinen valinta ulkotapahtumiin, työmatkoille tai vaikka asiakastapaamisiin. Voit luottaa laatuun ja suunnitteluun, jotka täyttävät vaativimmankin yrityskäytön tarpeet.

Pyydä tarjous!

    Lisätietoja

    Väri

    vapaasti valittavissa