Southwest Ames kuoritakki painatuksella

Tuotekoodi 8858-1

109,00  (alv 0%) kpl / 25 kpl brodeerattuna 5000 tikkiä

Southwest Ames kuoritakki. Southwest Ames kuoritakki omalla logolla

Southwest Ames kuoritakki. Käytännöllinen ja monikäyttöinen tuulen- ja vedenpitävä kuoritakki polyesterisestä ripstop-materiaalista ja teipatuilla saumoilla. Helmassa säätönyöri, säädettävä ja irrotettava huppu. Hihansuut säädettävissä kumitampeilla. Kuoritakkiin voidaan helposti yhdistää inzip-toiminnon avulla vuoriksi tuotteita ”The Mix Concept” -valikoimasta.

Värit musta, navy ja punainen.
Miehet: S-6XL | Naiset: XS-3XL

Pyydä tarjous haluamallesi logolle . Teemme vedoksen veloituksetta. Toimitusaika n.2 viikkoa.

Tyylikäs, kevyt ja suojaava – Southwest Ames-kuoritakki on täydellinen valinta yrityksesi tarpeisiin. Olipa kyseessä asiakastapaaminen, yritystilaisuus tai arkikäyttö, tämä takki tekee vaikutuksen niin ulkonäöllään kuin toiminnallisuudellaan.

Southwest Ames-kuoritakki tarjoaa laadukkaan ja ammattimaisen ilmeen yrityksellesi. Voit räätälöidä sen painatuksella, joka sisältää esimerkiksi yrityksesi logon, sloganin tai viestin. Näin vahvistat brändiäsi ja erottaudut kilpailijoista positiivisella tavalla.

Tämän kuoritakin ansiosta voit unohtaa huolen sateesta, tuulesta tai viimasta. Se pitää sinut mukavasti kuivana ja lämpimänä kaikissa sääolosuhteissa. Kevyt materiaali tekee siitä miellyttävän ja liikkumisen vaivattoman.

Luota Southwest Ames-kuoritakin laadukkuuteen ja kestävyyteen – se on suunniteltu kestämään aikaa ja säilyttämään tyylikkyytensä. Valitse laadukas takki yrityksesi edustustilanteisiin ja työpäivien päälle.

Pyydä tarjous!

    Lisätietoja

    Väri

    vapaasti valittavissa