SOUTHWEST DELRAY T-PAITA LUOMUPUUVILLAA

Tuotekoodi 102

9,50  (alv 0%) kpl / 100 kpl erä 1-väri painatuksella

SOUTHWEST DELRAY T-PAITA  omalla logolla

SOUTHWEST DELRAY T-PAITA

Silikonipestyä single jersey -puuvillaa. Vartalonmyötäinen malli, jossa kanttinauhallinen pääntie. GOTS, OEKO-TEX sertifikaatit.
Miesten ja naisten mallit. Useita eri värejä.
Miehet: S-XXL | Naiset: S-XXL

 

Pyydä tarjous haluamallesi  logolle . Teemme vedoksen veloituksetta.  Toimitusaika n.2 viikkoa. Toimitusmaksu lisätään.

Oletko valmis kokeilemaan t-paitaa, joka yhdistää tyylin, mukavuuden ja ympäristöystävällisyyden? Esittelemme ylpeinä Southwest Delray T-paidan – luomupuuvillan vallankumouksellisen mestariteoksen!

Tämä ainutlaatuinen t-paita on valmistettu korkealaatuisesta luomupuuvillasta, joka on viljelty ilman haitallisia kemikaaleja ja keinotekoisia lannoitteita. Luomupuuvillan käyttö vähentää ympäristövaikutuksia ja tukee kestävää maataloutta.

Southwest Delray T-paita tarjoaa enemmän kuin pelkkää ekologista etiikkaa. Sen pehmeä ja hengittävä kangas takaa poikkeuksellisen mukavuuden koko päivän ajaksi. Olipa suunnitelmissasi rento kaupunkikierros, päivä rannalla tai aktiivinen ulkoiluhetki, tämä t-paita pitää sinut tyylikkäänä ja viileänä.

Tyylikkään Southwest Delray -logon ja modernin leikkauksen ansiosta tämä t-paita sopii täydellisesti jokapäiväiseen käyttöön ja erilaisiin tilaisuuksiin. Olitpa sitten matkalla kahvilaan ystäviesi kanssa tai osallistumassa rentoon illanviettoon, tämä t-paita tekee vaikutuksen kaikkiin ympärilläsi.

Aloitus ja filmikulu 45,00 €. toimitus

Pyydä tarjous!

    Lisätietoja

    Väri

    vapaasti valittavissa