SOUTHWEST KINGS T-PAITA LUOMUPUUVILLAA

Tuotekoodi 106

9,50  (alv 0%) kpl / 100 kpl erä 1-väri painatuksella

SOUTHWEST KINGS T-paita omalla logolla

Klassinen t-paitamalli single jersey kampapuuvillaa GOTS ja Öko-Tex -sertifioitu.

Useita eri värejä.

Unisex: S-3XL

Materiaali: 100% luomupuuvillaa. Paino: 160 g/m²

Pyydä tarjous haluamallesi  logolle . Teemme vedoksen veloituksetta.  Toimitusaika n.2 viikkoa.

Haluatko erottua joukosta ja lisätä henkilökohtaista kosketusta Southwest Kings T-paitaasi? Nyt se on mahdollista! Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen tilaisuuden lisätä oma logo tai merkki tähän upeaan luomupuuvillaiseen T-paitaan.

Räätälöi Southwest Kings -t-paita omalla logollasi ja tee siitä juuri sinun näköisesi. Riippumatta siitä, oletko yritys, tiimi, yhdistys tai haluatko vain lisätä henkilökohtaista tyyliä, logon lisääminen takaa sinulle ainutlaatuisen ja erottuvan ilmeen.

Luomupuuvillan ylellinen ja pehmeä materiaali takaa mukavuuden ja kestävyyden. Laadukas tulostustekniikka varmistaa, että logo näyttää upealta ja kestää pitkään.

Oma logosi yhdistettynä Southwest Kingsin tyylikkääseen designiin luo vaatekaappiisi unohtumattoman vaikutuksen. Tämä on tilaisuutesi ilmaista persoonallisuuttasi ja tehdä vaatevalinnasta oma taiteenmuotosi.

Tilaa oma Southwest Kings T-paitasi logolla varustettuna ja astu esiin ympäristöystävällisellä tavalla. Ole ylpeä siitä, että teet ekologisen valinnan samalla kun edustat omaa tyyliäsi.

Pyydä tarjous!

    Lisätietoja

    Väri

    vapaasti valittavissa