SOUTHWEST MARTIN-PIKEEPAITA LUOMUPUUVILLAA

Tuotekoodi 337

36,90  (alv 0%) kpl / 25 kpl erä 1-väri painatuksella

SOUTHWEST MARTIN-PIKEEPAITA  omalla logolla

SOUTHWEST MARTIN-PIKEEPAITA GOTS-sertifioitu 95 % Reilun kaupan luomupuuvillaa ja 5 %elastaania. Napit on valmistettu kierrätetystä nappien ylijäämämateriaalista.
Lisäksi niskanauha ja halkio on valmistettu samasta materiaalista kuin itse paita. Valmistuksessa on vältetty eri materiaalien yhdistämistä, mikä helpottaa kierrätystä,
kun vaate on kulutettu loppuun.

Värit musta, valkoinen, navy,punainen ja oliivi.
Miehet: XS-4XL | Naiset: XS-4XL

 

Pyydä tarjous haluamallesi  logolle . Teemme vedoksen veloituksetta. Toimitusaika n.2 viikkoa.

Etsitkö tyylikästä ja ekologista vaihtoehtoa? Tutustu Southwest Martin-pikeepaitaan, joka on valmistettu laadukkaasta luomupuuvillasta. Tämä paita ei ainoastaan tarjoa mukavuutta ja kestävyyttä, vaan myös kertoo vastuullisesta valinnasta ympäristön hyväksi.

Ostaessasi Southwest Martin-pikeepaidan saat mahdollisuuden luoda oman ainutlaatuisen tyylin painattamalla siihen haluamasi logon. Luo merkittävä vaikutus ja erottaudu eduksesi! Voit painattaa yrityksesi logon, sloganin tai tapahtuman nimen vain mielikuvitus on rajana.

Valitsemalla luomupuuvillaisen Southwest Martin-pikeepaidan omalla painatuksella, teet vastuullisen ja kestävän valinnan. Tuet samalla ympäristöystävällisiä käytäntöjä ja pidät huolen siitä, että vaatteesi heijastaa omaa ainutlaatuista tyyliäsi.

Tilaa Southwest Martin-pikeepaita nyt ja nauti luomupuuvillan pehmeydestä ja kestävyydestä. Näytä maailmalle, että vastuullisuus ja tyyli kulkevat käsi kädessä!

Pyydä tarjous!

    Lisätietoja

    Väri

    vapaasti valittavissa