SOUTHWEST PARRY-VETOKETJUHUPPARI

Tuotekoodi 203

42,90  (alv 0%) kpl / 25 kpl

SOUTHWEST PARRY-VETOKETJUHUPPARI logolla

SOUTHWEST PARRY-VETOKETJUHUPPARI. Klassinen collegetakki, jossa kaksinkertainen huppu ja kaksietutaskua. Helmassa ja hihansuissa joustava resori.
Materiaali 80% puuvillaa,20% polyesteriä.
Useita eri värejä.
Miehet: XS-3XL | Naiset: XS-3XL

Pyydä tarjous haluamallesi logolle . Teemme vedoksen veloituksetta. Toimitusaika n.2 viikkoa.

Tuo brändisi esiin tyylikkäästi ja ammattimaisesti Southwest Parry-vetoketjuhupparilla oman painatuksesi kera.

Tämä huippulaadukas huppari tarjoaa sekä mukavuutta että tyyliä. Olipa kyseessä yrityksen logo, slogan, tai erityinen tapahtuma, me painatamme sen tähän laadukkaaseen huppariin huolellisesti ja tarkasti.

Southwest Parry-vetoketjuhuppari ei ole vain työvaate – se on markkinointityökalu. Jokainen huppari, joka pukee päälleen työntekijäsi, asiakkaasi tai yhteistyökumppanisi, toimii kävelevänä mainoksena ja vahvistaa brändiäsi. Se auttaa luomaan yhtenäisen ja ammattimaisen kuvan yrityksestäsi, samalla erottaen sinut kilpailijoista.

Tee vaikutus, kun edustat yritystäsi messuilla, tapahtumissa tai asiakastapaamisissa. Southwest Parry-vetoketjuhupparilla luot vahvan ja kestävän brändinäkyvyyden. Anna työntekijöillesi yhtenäinen ja tyylikäs ilme, joka heijastaa yrityksesi arvoja ja identiteettiä.

Räätälöi huppari yrityksesi tarpeiden mukaan ja viesti vakuuttavasti omasta brändistäsi. Tarjoamme sinulle ammattitaitoista palvelua ja korkealaatuisia tuotteita, jotka täyttävät vaativimmankin yrityksen tarpeet.

Pyydä tarjous!

    Lisätietoja

    Väri

    vapaasti valittavissa