SOUTHWEST WIGGO-HYBRIDIHOUSUT

Tuotekoodi 905

91,90  (alv 0%) kpl / 5 kpl

SOUTHWEST WIGGO-HYBRIDIHOUSUT laatua töihin ja vapaa-aikaan.

 

SOUTHWEST WIGGO-HYBRIDIHOUSUT

Käytännölliset ja mukavat, 5-taskua ja joustava materiaali antaa parhaan liikkuvuuden. Reisitaskujen ja takataskujen vetoketjuissa heijastimelliset vetimet.
Lahkeensuiden napeilla voidaan säätää lahkeen leveyttä. 92 % nylon, 8 % spandexia.

Värit miehet  musta, harmaa, navy ja oliivi.

Värit naiset musta, harmaa, navy , oliivi ja cerice

Miehet: C44-C56 | Naiset: 34-46

Saatavilla myös shortsit

Pyydä tarjous haluamallesi  logolle . Teemme vedoksen veloituksetta.  Toimitusaika n.2 viikkoa.

Filosofia South Westin takana on se, että valikoiman tulee olla huolella suunniteltu. Erilaisten vaatteiden ja värien yhdistämisen tulee olla helppoa, jotta saadaan aikaan ainutlaatuinen mallisto. Vaatteiden tulee sopia joka tilanteeseen – sekä töihin että vapaa-aikaan. Fiksut toiminnot lisäävät sekä tyyliä että käyttömahdollisuuksia. Kaikkein tärkeintä on se, että vaatteiden tulee olla vastuullisia sekä ihmisten että ympäristön kannalta.

Yksi laajimpien koordinoitujen yritysvaatevalikoimien koonti ja valmistaminen ja samalla South Westin filosofian noudattaminen on suuri ja vaativa tehtävä. Tehtävä alkaa miettimällä millaisia tuotteita valmistetaan, jotta ne ovat yhteensopivia ja ajattomia. Kun malleja on yli 120 ja värejä paljon, joudumme jatkuvasti kokoamaan eräänlaista palapeliä. Sen lisäksi on mietittävä designeja, istuvuuksia, yksityiskohtia ja materiaaleja. Trendit vaikuttavat kaikkeen, mutta tavoitteena on vastuullisuus pitkällä tähtäimellä.

Olemme tehneet pitkään yhteistyötä South Westin vaatteita ompelevien tehtaiden kanssa. Sen ansiosta voimme varmistaa laadun ja toimitukset. Tärkeintä on työskenteleminen lähellä tehtaita, jotta voimme sekä parantaa kestävän kehitykseen perustuvaa tuotantoa että parantaa paikallista elämänlaatua. Lue lisää laajasta kestävän kehityksen työstämme täältä.

Samalla kaikki työmme liittyy heihin, jotka vaatteita käyttävät. Vaatteiden tulee olla yhtä mukavia töissä kuin ruokakaupassa matkalla kotiin. Niiden tulee näyttää tyylikkäiltä kaikissa tilanteissa. Teemme jatkuvasti työtä liittyen käyttäjien tarpeisiin ja käyttäytymiseen, tietääksemme millaisiin vaatteisiin he haluavat pukeutua.

Olemme tehneet tämän kanssa kovasti töitä aina South Westin vuoden 1991 lanseerauksesta lähtien ja tulemme jatkamaan työtä pitkälle tulevaisuuteen.

Vaatteita yrityksille ja ihmisille

Vaikka South West asettaa käyttäjät ensimmäiseksi, otamme yrityksesi identiteetin erittäin vakavasti. Haluamme tehdä koordinoidun valikoiman, jotta voit helposti luoda ainutlaatuisen malliston. Tuotemerkkisi tuodaan esille haluamallasi tavalla, jolloin se on helposti tunnistettavissa. Tämä saadaan aikaan sopivien vaatteiden avulla. Tämän vuoksi South West on olemassa. Kun työntekijät lisäksi saavat ja päättävät käyttää vaatteita työpaikan ulkopuolella, tuotemerkki pääsee entistä enemmän esille.

Laaja valikoima

South West tarjoaa eri tuoteryhmien vaatteita: T-paitoja, pikeepaitoja, collegepaitoja, neuleita, urheiluvaatteita, fleecejä, takkeja, housuja, alusasuja, asusteita ja eri-ikäisten lasten ja nuorten vaatteita. Kaikille ryhmille on ominaista se, että malleja on monia. Meiltä löydät jokaiselle jotain. Housuja, jotka istuvat mukavasti koko päivän, takin, joka pitää sinut kuivana, pikeepaidan, joka on yhtä tyylikäs töissä kuin golfkentällä.

The mix concept

Olemme kehittäneet osan mallistostamme siten, että tuotteiden yhdistäminen ja räätälöidyn ilmeen luominen on todella helppoa. Takit, liivit ja fleecepuserot muodostavat perustan, jonka värivalikoima on laaja ja jota on helppo täydentää teknisillä kuorihousuilla. Kaikista vaatteista on saatavana sekä miesten että naisten mallit. Kevyttoppatakki, liivi ja fleecepusero on helppo kiinnittää kuoritakkiin tai parkaan lämmittäväksi kerrokseksi. Yhdistele vapaasti.

Pyydä tarjous!

    Lisätietoja

    Väri

    vapaasti valittavissa