Täysin kustomoitavat aurinkolasit vehnänolki sangoilla

Tuotekoodi MPSG03

1,70  (alv 0%) kpl / 1000kpl erä

Täysin kustomoitavat aurinkolasit vehnänolki sangoilla

Täysin kustomoitavat aurinkolasit . Luo suosikkisuunnittelusi aurinkolasit lukuisilla mahdollisuuksilla. vehnän olki / PP-kehyksen väri: valitse yksi suosituimmista vakioväreistä tai sovita PMS-värisi tarkasti.
Logon suunnittelu: lisää silkkipainologo molempiin bambuvarsiin Linssi (UV400, CE): valitse tummennettu savu-linssi tai vaihda se johonkin värillisistä peililinssistä. Voit lisätä niihin yhden värisen logon tai jopa lisätä allover-reikäkuviotarran.
Vihreämpi pakkaus: aurinkolasit pakataan yksittäin paperipussiin. (kuva A) Lisää värillinen painettu RPET-pussi viimeisenä kosketuksena! (kuva B)

Pyydä tarjous haluamallesi logolle, teemme vedoksen veloituksetta.

Minimi 250 kpl

 • Testiraportti
 • Testiraportti2Tyylikkäät ja ekologiset aurinkolasit yrityksesi brändin kuvalla – Tee kestäviä valintoja yhteistyökumppaneillesi!”Haluatko tarjota yhteistyökumppaneillesi jotain ainutlaatuista ja ympäristöystävällistä? Esittelemme täysin kustomoitavat aurinkolasit, joiden sangat on valmistettu upeasta vehnänoljesta, yrityksesi brändin kuvalla varustettuna.

  Nämä aurinkolasit eivät ainoastaan tarjoa aurinkosuojaa, vaan myös toimivat tehokkaana markkinointityökaluna. Voit räätälöidä aurinkolasit täysin yrityksesi brändin mukaisesti, lisäämällä logon, iskulauseen tai muun tunnistettavan elementin sangolle. Näin varmistat, että aurinkolasit edustavat yrityksesi arvoja ja tekevät vaikutuksen kohderyhmääsi.

  Vehnänolki sangat ovat ekologinen valinta, joka viestii vastuullisuudesta ja kestävästä kehityksestä. Ne ovat myös kevyet, mukavat käyttää ja sopivat monenlaisiin tyyleihin. Nämä aurinkolasit tarjoavat sekä silmiensuojausta että brändisi näkyvyyttä, joten ne ovat täydellinen lahja tai yrityslahja yhteistyökumppaneillesi.

  Tarjoa yhteistyökumppaneillesi mahdollisuus näyttää hyvältä ja samalla edistää ympäristön hyvinvointia. Osta täysin kustomoitavat aurinkolasit, joissa on vehnänolki sangat, ja anna lahja, joka tekee vaikutuksen ja jättää kestävän jäljen.

  Tee kestäviä valintoja ja vahvista yrityksesi brändiä tyylikkäillä aurinkesuojalaseilla. Ota yhteyttä meihin tänään ja keskustellaan siitä, miten voimme auttaa sinua luomaan ainutlaatuiset aurinkolasit yrityksesi tarpeisiin.

Pyydä tarjous!

  Lisätietoja

  Väri

  vapaasti valittavissa