TRIPLE I KORMI, KIRKAS LASI omalla logolla

Tuotekoodi TRIPLE I

36,50  (alv 0%) kpl / 25 kpl

Laadukas kotimainen liikelahja kotiin

 

TRIPLE I KORMI Taiga-lyhtyöljy

Kromilla saa juhlatilasta juhlavan ja tunnelmallisen, samalla turvallisen. Taigalyhdyt sopii moneen juhlaan ja hetkeen ja on pitkäikäinen hankinta. Lyhtypaketti sisältää yhden (1) Taigaöljypullon, joita voi tilata lisää tarvittaessa. Taigalyhty luo elävän tulen tunnelmaa turvallisesti ja siististi. Lyhdyn liekki luodaan hajuttomalla ja savuttomalla kasviöljyllä,
joka ei puhtaan palamisensa ansiosta savuta tai nokea. Tyhjentynyt säiliö vain vaihdetaan uuteen ja näin lyhty sekä ympäristö pysyvät siistinä.

Mikä todella erottaa Taigalyhdyn perinteisistä kynttilöistä ja tuikuista, on sen turvallisuus ja siisteys. Jos lyhty sattuu kaatumaan, säiliön päällä oleva turvasuoja sammuttaa liekin välittömästi ja palovaaraa ei näin pääse syntymään. Taigalyhty onkin Suomen Pelastusalan Keskusjärjestön (SPEK) suosittelema tuote.

Taigalyhdyn öljy on puhdasta kasviöljyä, minkä ansiosta lyhty ei savua eikä nokea ympäristöään.  Taigalyhtypakkauksessa on mukana yksi (1) öljysäiliö jolla voit luoda elävän tulen tunnelmaa jopa 40 tuntia. Lisä öljyjä voit ostaa esim. Primoista ympäri Suomen.

 

 

Pyydä tarjous!

    Lisätietoja

    Väri

    Keltainen, Musta, Vihreä, Viininpunainen