Vinga lahjakortti Classic lahjaksi

Tuotekoodi pk240f

32,50  (alv 0%) kpl / 5 kpl sis. postituskulun 9,90

Vinga lahjakortti Classic. Vingan tuotteiden lisäksi on valittavana tuotteita muilta laadukkailta brändeiltä

Vinga lahjakortti Classic. Lahjakortin nerokkuus piilee lahjansaajan kokemassa tyytyväisyydessä. Annat hänen itse valita mieluisin tuote korkealaatuisesta ja monipuolisesta valikoimasta. Vingan tuotteiden lisäksi on valittavana tuotteita muilta laadukkailta brändeiltä:

Lahjakortti voidaan tehdä myös sähköisenä versiona, jolloin se voidaan lähettää sähköpostilla. Tuotteet lähetetään lahjansaajan ilmoittaman osoitteen lähellä sijaitsevaan noutopisteeseen.

Valittavana on ekologisen Low Impact -kortin lisäksi seitsemän erihintaista korttia. Kaikissa korteissa on suomalainen hyväntekeväisyyskohde Hope ry. Uutta: aineettomana vaihtoehtona mm. Finnkino. Vakiokansikuosit ovat valittavissa kolmesta eri teemasta: neutraali, kiitos tai joulutervehdys.

Paperiset kortit Vingalta muutaman päivän toimitusajalla tai sähköiset kortit PDF-tiedostona heti sähköpostiisi

Sekä sähköisen pdf-, painetun -kortin, että kirjautumissivun ulkoasu on räätälöitävissä min. 50 kpl tilauksissa, pientä lisämaksua vastaan

Kortti toimitetaan kirjekuoressa, mutta siihen saa myös upean lahjalaatikon
Lahjarasia vakiokuosi: 1,50 € /kortti.
Lahjarasia oma kuosi (min. 50 kpl): 3,50 € /kortti.

Tutustu korttien lahjavalikoimiin testikoodien avulla: vingalahjakortti.fi

Low Impact    47,50 €     LOWIMPACT-DEMO-FI
Nobel             24,90 €     NOBEL-DEMO-FI
Classic           32,50 €     CLASSIC-DEMO-FI
Regal             47,50 €     REGAL-DEMO-FI
Extra              64,90 €     EXTRA-DEMO-FI
Imperial          84,90 €    IMPERIAL-DEMO-FI
Prestige        129,00 €    PRESTIGE-DEMO-FI
Crystal          495,00 €    CRYSTAL-DEMO-FI

 

Laaja valikoima
Meillä on laaja valikoima tuotteita eri tuoteryhmissämme ja usein lahjakortin tuotevalikoimassa on yli 120 tuotetta. Näin voimme taata, että jokainen lahjakortin saaja löytää jotain mieluista itselleen.

Useita tuotemerkkejä
Teemme yhteistyötä useiden eri tuotemerkkien kanssa ja tarjoamme tuotteita mm. merkeiltä Wilson sports, Dr Zipe, Rosendahl, Replay, converse. Näin lahjakortti yltää uudelle tasolle ja on kiinnostavampi lahjansaajalle.

Saat sen, minkä valitset
Lahjakortin saaja kirjautuu sivuille nähdäkseen kaikki valikoiman tuotteet. Kaikki sivuilla olevat tuotteet löytyvät varastolta. Jos tuote on loppuunmyyty, häviää tuote valikoimasta, kunnes saamme tuotetta lisätilauksena. Väliaikana lisäämme korvaavan tuotteen valikoimaan.

Joustavat ratkaisut 
Koska painamme itse kaikki lahjakortit digitaalisella painokoneella, on erilaisten ratkaisujen toteuttaminen mahdollista (voit valita itse logon / tervehdyksen). Voimme myös räätälöidä verkkosivujen lahjakorttia logolla ja tervehdyksellä. Jos annat vain muutaman lahjakortin eteenpäin, sinulla on erinomainen mahdollisuus räätälöidä niistä vieläkin persoonallisemmat.

Asiakaspalvelu & tuki
Panostamme laadukkaaseen asiakaspalveluun. Olemme mm. päivittäneet logistisen ohjelmistomme varastolla, jotta voimme entistäkin paremmin kontrolloida ja seurata lähetyksiä. Olemme myös investoineet pakkauskoneeseen, jotta tilauksen pakkaus ja lähetys olisi nopeampaa. Näin pyrimme, että tilauksen ja toimituksen väli olisi mahdollisimman lyhyt ja tehokas.

Pyydä tarjous!

    Lisätietoja

    Väri

    vapaasti valittavissa