Seuraamme jatkuvasti alan uusimpia tulostustekniikoita ja -trendejä, jotta voimme tarjota asiakkaillemme parhaat mahdolliset yksilöintimenetelmät erilaisiin tuotteisiin ja materiaaleihin. Tarjoamme yli 15 erilaista tulostustekniikkaa, jotta voimme aina taata parhaimman lopputuloksen. Alla kerromme lyhyesti eri yksilöintimenetelmätekniikoista.

Jos haluat lisätietoja eri tekniikoista tai sinulle heräsi kysymys, niin ota yhteyttä giveaway@giveaway.fi

Etenkin pienien määrien painatukseen soveltuva menetelmä, ilman värirajoituksia.

Käyttökohteita: kansiot, reput, kuitukangaskassit, korkkituotteet, jalkapallot.

Hyvin tunnettu brodeeraustekniikka mahdollistaa korkeatasoisen yksilöinnin hyvälaatuisille kankaille. Kirjonnalla voidaan toisentaa monivärisiä ja tarkkoja malleja.

Käyttökohteita: pyyhkeet, huovat, lippalakit, konferenssikassit.

Kuumapainatuksella voidaan tehdä kuvioita nahalle tai tekonahalle.
Tällä painotekniikalla voidaan tehdä painatuksesta myös värillinen käyttämällä metalli- tai pigmenttiviimeistelyä.

Käyttökohteita: avaimenperät, muistikirjat, lompakot.

Doming-tekniikassa painetulle pohjalle lisätään kirkas epoksikerros, joka suojaa ja luo syvyys- sekä 3D-efektin.
Lopputulos on kiiltävä ja kestävä.

Käyttökohteita: USB-muistitikut, avaimenperät, kynät.

Laserkaiverrus on tarkka ja kestävä tekniikka. Lasersäteet kaivertavat luonnoksen koville pinnoille. Metallin lisäksi se soveltuu myös puupinnoille, nahalle, keinonahalle sekä lasille. Erittäin tarkka ja elegantti lopputulos.

Käyttökohteita: metallikynät ja -avaimenperät, puulaatikot, korttitaskut, korkkituotteet.

Silkkipainatus on luotettava ja kestävä tekniikka, jota voidaan käyttää tasaisille pinnoille. Painojälki on tarkkaa jopa useammalla kuin yhdellä värillä.

Käyttökohteita: muistikirjat, viivottimet, lääkerasiat.

Rotaatiosilkkipainatus on samankaltainen painotekniikka kuin tavallinen silkkipainatus, mutta sitä käytetään 360º painoalueelle. Tämä painotekniikka on tarkoitettu kynille.

Käyttökohde: kynät

Samankaltainen tekniikka kuin silkkipainatus, mutta käytetään tekstiileille.

Käyttökohteita: esiliinat, fleece-kankaiset tuotteet, kuitukangaskassit.

Sublimaatiotekniikalla saadaan aikaan tarkkaa painojälkeä kaartuville pinnoille. Painatus kestää erittäin korkeita lämpötiloja.

Käyttökohde: mukit

Tekniikka, jota käytetään erityisesti pienten esineiden, kuten kynien, painamiseen. Edullisin ja monikäyttöinen tekniikka, jota voidaan käyttää myös kaartuville pinnoille.

Käyttökohde: muoviset kynät, USB-muistitikut, avaimenperät.

Tämä painotekniikka soveltuu erilaisille kankaisille pinnoille ja on edullinen ratkaisu kun halutaan painaa monivärinen kuvio pienelle määrälle tuotteita.

Käyttökohteet: esiliinat, kassit, reput, kuitukassit, korkkituotteet, jalkapallot.

UV-painotekniikan etuja ovat nopeus ja korkeatasoinen lopputulos. Tämä painotekniikka soveltuu erityisen hyvin moniväristen kuvioiden painamiseen.

Käyttökohteet: kynät, avaimenperät, viivottimet, muistikirjat.

Vinyylitarrat valokuvan tarkkuudella, laaja valikoima kokoja ja muotoja.

Firing on painotekniikka, jossa logo siirretään tuotteeseen polttamalla erikoisvärejä korkeassa lämpötilassa. Se soveltuu lasille, keramiikalle ja posliinille. Saatavilla on kaksi vaihtoehtoa: matala lämpötila, jota voidaan käyttää 10 väriin saakka; ja korkea lämpötila, joka on kestävämpi ja jota voidaan käyttää mustaan ja valkoiseen painatukseen.

Hydroglaze-tekniikassa tuote sumutetaan millä tahansa Pantone-värillä lasille, keramiikalle tai posliinille, lopputuloksena on matta tai kiiltävä väripinta.

Digipainatuksella voidaan painaa paperia valokuvan tarkkuudella. Tätä tekniikkaa käytetään yleensä tuotelappujen ja rintamerkkien painatuksessa.

Hiekkapuhalluksella saadaan aikaan yksityiskohtainen 3D-efekti. Tämä tekniikka soveltuu erityisesti lasille, keramiikalle ja posliinille.

UV-rotaatiopainatus on UV-painatusta vastaava, mutta mahdollista tehdä 360° alueelle.

Laserkaiverrus optimoitu 360º käyttöön. Ihanteellinen kuulakärkikynille sekä juomapulloille.