Omalla Brändillä OSTOS- JA KESTOKASSIT

Ostos- ja kestokassit – Luo brändisi näkyväksi Giveawayn avulla!

Giveawayn ostos- ja kestokassit tarjoavat loistavan mahdollisuuden edistää brändiäsi ja tehdä siitä näkyvän kaikkialla. Olitpa sitten järjestämässä yritystapahtumaa, lanseeraamassa uutta tuotetta tai haluat yksinkertaisesti tarjota asiakkaillesi laadukkaita kasseja, meillä on sinulle sopiva ratkaisu.

Valikoimastamme löydät monipuolisen valikoiman eri kokoisia ja tyylisiä ostos- ja kestokasseja, jotka voidaan räätälöidä täysin oman brändisi mukaisiksi. Voit lisätä kassien pintaan yrityksesi logon, iskulauseen tai haluamasi kuvion, jolloin ne erottuvat joukosta ja jättävät mieleenpainuvan vaikutuksen.

Giveawayn ostos- ja kestokassit ovat kestäviä ja käytännöllisiä. Ne on valmistettu laadukkaista materiaaleista ja suunniteltu kestämään päivittäistä käyttöä. Asiakkaasi tulevat arvostamaan niiden kestävyyttä ja käytännöllisyyttä, ja samalla brändisi näkyy ja herättää kiinnostusta missä tahansa ne kulkevatkin.

Kestokassit ovat myös ympäristöystävällinen vaihtoehto perinteisille muovikasseille. Tarjoamme kestokasseja valmistettuna ekologisista ja kierrätettävistä materiaaleista, jolloin voit edistää kestävää kehitystä ja samalla vahvistaa brändisi vastuullista imagoa.

Ostos- ja kestokassien tilaaminen Giveawayn kautta on helppoa. Voit valita haluamasi mallin ja räätälöidä sen täysin brändisi mukaiseksi. Tarjoamme myös asiantuntevaa apua suunnittelussa ja tuotteen valinnassa, jotta saat juuri sellaiset kassit kuin haluat. Laadukkaat tuotteemme, nopeat toimitukset ja kilpailukykyiset hinnat tekevät meistä luotettavan kumppanin brändisi edistämisessä.

Suunnittele oma ostoskassisi.  Valitse valikoimasta RPET laminoituna, PP kuitu, kuitukangas ja kuitukangas laminaatiolla, maksimoidaksesi viestisi vaikutuksen ja minimoimalla sen vaikutuksen luontoon. Valitse joku vakio kassi koko tai rakenna oma. Tehdastatoimitukset sopivat silloin kuin toimitukseen on riittävästi aikaa ja halutaan kustannussäästöjä. Tutustu myös varastotuote valikoimaan jos aikataulu on kiireisempi tai tarvitset pienempää määrää. Voit myös lähettää meille halutun aineiston , niin teemme sinulle vedoksen omalla logollasi.

LIIKELAHJAT, MAINOSLAHJAT JA GIVEAWAY-TUOTTEET

Mikäli tarvitsemaasi tuotetta ei löydy sivuiltamme, kysy lisää ja lähetä meille tarjouspyyntö. Edustajamme ottavat sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.