Omalla Brändillä REPUT

Etsitkö käytännöllistä ja tyylikästä tapaa edistää brändiäsi? Meillä on ratkaisu! Tarjoamme reppuja, jotka ovat valmistettu korkealaatuisesta materiaalista ja joihin on painettu oma logo tai teksti. Tämä on erinomainen tapa edistää brändiäsi ja tarjota lahja, joka on sekä käytännöllinen että tyylikäs.

Reppumme on monipuolinen ja sopii moniin eri tilanteisiin. Se on valmistettu kestävästä materiaalista ja se on pitkäikäinen ja helppo puhdistaa. Repussa on useita taskuja, joten se on käytännöllinen valinta niille, jotka tarvitsevat paljon säilytystilaa. Repun olkahihnat ovat pehmustetut, joten se on mukava pitää mukana pitkiäkin matkoja.

Reppumme on saatavana useissa eri väreissä ja malleissa, joten voit valita juuri sinulle sopivan. Voit myös painattaa reppuun oman logosi tai tekstisi, joka edistää brändiäsi ja saa enemmän huomiota. Voit valita eri kustomointivaihtoehtoja, kuten painatuksen värin, fontin ja koon, jotta saat juuri sellaisen repun kuin haluat.

Reppumme on erinomainen lahjaidea, joka sopii moniin eri tilanteisiin. Voit antaa sen henkilökunnallesi, asiakkaillesi tai yhteistyökumppaneillesi, joka on sekä käytännöllinen että tyylikäs. Repun avulla voit edistää brändiäsi ja saada lisää näkyvyyttä.

Sekoita ja kokeile erilaisia värivaihtoehtoja repun, hihnojen, vetoketjujen ja taskujen kanssa. Kustomoi repusta teidän näköinen. Tehdastoimitukset sopivat silloin kuin toimitukseen on riittävästi aikaa ja halutaan kustannussäästöjä. Tutustu myös varastotuote valikoimaan jos aikataulu on kiireisempi tai tarvitset pienempää määrää. Voit myös lähettää meille halutun aineiston , niin teemme sinulle vedoksen omalla logolla.

LIIKELAHJAT, MAINOSLAHJAT JA GIVEAWAY-TUOTTEET

Mikäli tarvitsemaasi tuotetta ei löydy sivuiltamme, kysy lisää ja lähetä meille tarjouspyyntö. Edustajamme ottavat sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.