Clique Colorado toppatakki

Tuotekoodi 020998-1

169,00  (alv 0%) kpl / 10 kpl

Clique talvitakki

Lämmin toppatakki talveksi. Vedenkestävä SBS vetoketju rinta- ja etutaskuissa. Irrotettava ja säädettävä huppu. Kaksi verkkotaskua sisällä. Kiristysnyöri helmassa ja naisilla vyötäröllä.
100 % Polyesteri; 50D rib-stop + TPU film ; Hartioiden kangas: 100 % Polyesteri + TPU päällys 50D*50D. WP 5000/MVP 3000.
Koot XS – 3XL

Pyydä tarjous haluamallesi logolle . Teemme vedoksen veloituksetta. Toimitusaika n.2 viikkoa.

Haluatko erottua joukosta ja viestiä vahvaa yritysilmettä? Clique Colorado toppatakki painatuksella on täydellinen ratkaisu, joka nostaa yrityksesi esiin tyylikkyydellään ja ammattimaisuudellaan.

Tämä korkealaatuinen toppatakki on suunniteltu miehille tarjoten poikkeuksellisen mukavuuden ja istuvuuden. Sen lämmin vuori ja kestävä ulkopinta varmistavat, että pysyt mukavasti lämpimänä myös viileissä olosuhteissa.

Mutta se ei ole vielä kaikki – anna yrityksesi brändille merkityksellinen ilme painatuksen avulla. Voit valita haluamasi logon, yrityksen nimen tai vaikka rohkaisevan sloganin – mikä tahansa yhdistelmä, joka edustaa yrityksesi arvoja ja identiteettiä.

Clique Colorado toppatakki on täydellinen valinta erilaisiin tilaisuuksiin ja tapahtumiin. Se tekee vaikutuksen asiakkaisiin ja yhteistyökumppaneihin, ja työntekijät ylpeinä edustavat yritystänne tässä huippumuodikkaassa takissa.

Nosta yritysilmeesi uudelle tasolle ja vakuuta kaikki Clique Colorado toppatakin painatuksella. Älä enää epäröi, vaan tilaa omasi nyt ja anna yrityksellesi ansaitsemaansa huomiota.

Pyydä tarjous!

    Lisätietoja

    Väri

    vapaasti valittavissa

    Otsikko

    Go to Top